Ανταπόκριση από το Μπαγκλαντές: Συντελείται γενοκτονία Ινδουιστών υπό την ανοχή της Δύσης

Must Read

Ινδός ανταποκριτής μεταδίδει τις φρικαλεότητες που συντελούνται αυτή τη στιγμή στο Μπαγκλαντές, στο οποίο διεξήχθη ισλαμιστικό πραξικόπημα με αποτέλεσμα να φύγει από τη χώρα η εκλεγμένη με τεράστια πλειοψηφία πρωθυπουργός, Σεΐχ Χασίνα.

Η ανταπόκριση είναι συγκλονιστική και θυμίζει τα Σεπτεμβριανά με τον τουρκικό όχλο να εξοντώνει τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης:

«Μόλις μίλησα με Ινδουιστές του Μπαγκλαντές. Η Ισλαμιστική – τρομοκρατική οργάνωση Jamaat-e-Islami έχει φτιάξει μια λίστα με σπίτια και επιχειρήσεις των Ινδουιστών και εξοντώνουν συστηματικά τους Ινδουιστές. Μου λένε επίσης ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν αποκλείσει αρκετούς δρόμους με όχλο να κυκλοφορεί με όπλα. Το δίκτυο τηλεφωνίας είναι επίσης κατά διαστήματα εκτός λειτουργίας και δύσκολα μπορούν οι διωκόμενοι Ινδουιστές να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Ουσιαστικά, οι Ινδουιστές βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου δεν τους επιτρέπεται να επικοινωνούν μεταξύ τους και να σχηματίζουν ομάδες για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Η κατάσταση, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι εξαιρετικά τραγική. Υπάρχουν επίσης νέα για τουλάχιστον 3 Ινδουίστριες που απήχθησαν από τους μουσουλμάνους. Πιθανότατα τα θύματα είναι πολύ περισσότερα, ωστόσο, οι Ινδουιστές δεν μπορούν καν να συγκεντρώσουν μια λίστα με τις φρικαλεότητες που διαπράττονται επειδή η μετακίνηση τους είναι αυστηρά περιορισμένη, λόγω του όχλου στους δρόμους που περιπολούν, αναζητώντας Ινδουιστές.

Η κατάσταση είναι πιθανό να χειροτερέψει πολύ για τους Ινδουιστές στο Μπανγκλαντές».

Με απλά λόγια, έχουμε να κάνουμε με μία γενοκτονία σε εξέλιξη, αλλά τα δυτικά ΜΜΕ εξακολουθούν να κάνουν λόγο για λαϊκή εξέγερση. Το ίδιο έγκλημα διέπραξαν και με την τουρκική εισβολή στην Συρία, όταν βάφτιζαν τους ισλαμιστές τρομοκράτες, «αγωνιστές της Δημοκρατίας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This