Σκάνδαλο με τον γιο του Μπάιντεν! Πληρώθηκε εκατομμύρια δολάρια από Ρουμάνο ολιγάρχη για να ασκήσει πιέσεις

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί ο Χάντερ Μπάιντεν!

Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, προσλήφθηκε από τον  Ρουμάνο επιχειρηματία Γκάμπριελ Ποποβίτσιου που κατηγορείται για διαφθορά, ο οποίος προσπαθούσε να «επηρεάσει την πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ» σε σχέση με μια ποινική έρευνα στη Ρουμανία, κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζο Μπάιντεν ως αντιπροέδρου.

Οι εισαγγελείς σχεδιάζουν να παρουσιάσουν στοιχεία ότι ο Χάντερ Μπάιντεν και ο επιχειρηματικός του συνεργάτης «έλαβαν αποζημίωση από έναν ξένο εντολέα που προσπαθούσε να επηρεάσει την πολιτική και την κοινή γνώμη των ΗΠΑ».

Ο Ποποβίτσιου καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση το 2017 για απάτη σχετικά με  ακίνητα. Οι εισαγγελείς λένε ότι ο Χάντερ Μπάιντεν συμφώνησε με τον επιχειρηματικό συνεργάτη του να βοηθήσει τον Ποποβίτσιου να αντιμετωπίσει τις ποινικές κατηγορίες εναντίον του, με τρόπο που θα «κάλυπτε την πραγματική φύση της εργασίας που εκτελούσε» για να μην εκτεθεί ο Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το ABC, τα e-mails, στο laptop του Χάντερ Μπάιντεν επιβεβαιώνουν ότι οι συνάδελφοί του αξιοποίησαν τις διασυνδέσεις τους με την αμερικανική κυβέρνηση και σχεδίασαν μια εκστρατεία προπαγάνδας για τον Ρουμάνο ολιγάρχη. Μάλιστα, στην υπόθεση εμπλέκεται και φίλος του, πρώην διευθυντής του FBI , ο οποίος επίσης έλαβε μεγάλη αμοιβή από τη Ρουμανία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν και δύο επιχειρηματικοί εταίροι μοιράστηκαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές από τον Ρουμάνο.

Σημειώνεται ότι ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, θα δικαστεί τον Σεπτέμβριο στην Καλιφόρινια για τρεις κακουργηματικές φορολογικές κατηγορίες και πρόσθετα πλημμελήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This