Τραμπ: Χειρότερη από τον Μπάιντεν η Κάμαλα – Πρόσκληση σε τριπλό ντιμπέιτ

«Νομίζω ότι η χώρα μας βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην πιο επικίνδυνη θέση που έχει βρεθεί ποτέ»

Must Read

Δριμεία επίθεση στην Κάμαλα Χάρις εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Μαρ α Λάγκο το βράδυ της Πέμπτης. Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι είναι χειρότερη από τον Τζο Μπάιντεν και την κάλεσε σε τριπλό ντιμπέιτ, για το οποίο ανυπομονεί.

«Έχουμε κάποια που δεν έχει λάβει ούτε μια ψήφο για πρόεδρος» τόνισε ο Τραμπ.

Από τα πυρά του δεν γλύτωσε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τιμ Γουόλς. Τον χαρακτήρισε «ριζοσπαστικό αριστερό» προσθέτοντας ότι «έχει θέσεις που δεν είναι καν δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν».

Όσο για τον Μπάιντεν, είπε ότι του «αφαιρέθηκε» η προεδρία.

Ο Τραμπ κατηγόρησε την Χάρις ότι είναι «αδύναμη απέναντι στην εγκληματικότητα» και έχει αφήσει ανοιχτά τα σύνορα στους μετανάστες.

«Νομίζω ότι η χώρα μας βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην πιο επικίνδυνη θέση που έχει βρεθεί ποτέ, από οικονομικής άποψης, από άποψη ασφάλειας. Ο Μπάιντεν είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας» υπογράμμισε.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θέλει να γίνουν τρεις τηλεμαχίες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου. Είναι πρόθυμος να εμφανιστεί στο Fox, το NBC και το ABC μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνουν συζητήσεις και συμφωνήσαμε με το Fox για την ημερομηνία της 4ης Σεπτεμβρίου. Συμφωνήσαμε με το NBC, με την προϋπόθεση ότι θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Και έχουμε συμφωνήσει με το ABC στις 25 Σεπτεμβρίου» υπερτόνισε.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This