Κατάπτυστο graffiti από τους Κροάτες χούλιγκαν για την δολοφονική καταδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δίχως ίχνος ντροπής

Must Read

Ένα εμετικό και συνάμα προκλητικό γκράφιτι που προκαλεί μόνο οργή, από τους Κροάτες χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έναν χρόνο μετά την δολοφονική επίθεση στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχασε την ζωή του ο Μιχάλης Κατσούρης.

Δίχως ίχνος ντροπής και όποιας μεταμέλειας οι BBB ζωγράφισαν σε έναν τοίχο στην πατρίδα τους αυτό το κατάπτυστο γκράφιτι, που αναφερόταν στην φονική καταδρομή το βράδυ της 7ης Αυγούστου του 2023, σβήνοντας μάλιστα και το σήμα της ΑΕΚ. Αίσχος, απλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αφού έφυγαν σαν “κύριοι” γιατί να μην θριαμβολογήσουν; Κατάλαβαν όλοι ότι η ζωή των Ελλήνων δε μετρά ούτε μέσα στην πατρίδα τους! Θυμάμαι εκείνο τον προκλητικό Πρόεδρό τους που μας ζητούσε και τον λόγο…… Και βέβαια, δε θα εκπλαγώ, αν ακούσω, ότι οι εδώ αρχές τους είπαν, καθώς έφευγαν το: Να μας ξανάρθετε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This