Τουρκία: Γυναικοκτονία στη μέση του δρόμου – Εκτέλεσε την πρώην συζυγό του με τρεις πυροβολισμούς

«Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις» - Τον παρακαλούσε να μην τη σκοτώσει

Must Read

Μια σοκαριστική γυναικοκτονία έλαβε χώρα στην Τουρκία όπου ένας 40χρονος εκτέλεσε μέσα στη μέση του δρόμου την 35χρονη εν διαστάσει συζυγό του.

Το σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει καρέ καρέ την εν ψυχρώ δολοφονία της άτυχης γυναίκας που έγινε στη συνοικία Αρναβούτκιοϊ της Κωνσταντινούπολης και την κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Στα πλάνα που προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό φαίνεται ο 40χρονος δολοφόνος να κυνηγά την πρώην σύζυγό του και να την πυροβολεί στο κεφάλι, ενώ μόλις η άτυχη 35χρονη πέφτει στο έδαφος τις ρίχνει δύο ακόμα βολές στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να πάρει διαζύγιο και εδώ και δύο χρόνια ζούσαν χωριστά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η γυναίκα πήγε στο σπίτι του 40χρονου για να δει τα παιδιά της και όταν εκείνος της αρνήθηκε να τα δει ξέσπασε καβγάς ο οποίος λίγο αργότερα οδήγησε στη δολοφονία της 35χρονης.

Μετά το άγριο έγκλημα ο 40χρονος δολοφόνος παρέμεινε πάνω από τη σορό της πρώην συντρόφου του και συνελήφθη από την αστυνομία.

Τον ικέτευε να μην τη σκοτώσει

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μιλώντας στη Hurriyet είπε ότι άκουσε την άτυχη γυναίκα να παρακαλά τον 40χρονο να μην τη σκοτώσει.

«Η γυναίκα παρακαλούσε τον άντρα της: “Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις”. Έσπρωξε τη γυναίκα πίσω στον δρόμο. Εκεί πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια τη γυναίκα τρεις φορές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

*Πηγή φωτό: Screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This