Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι – Τραυματίστηκαν μία γυναίκα και η 11χρονη κόρη της

Στην πλατεία Λέστερ

Must Read

Παραλίγο τραγωδία… Μία γυναίκα και η 11χρονη κόρη της τραυματίστηκαν από μαχαίρι σήμερα στην πλατεία Λέστερ. Μία πολυσύχναστη τουριστική περιοχή στο κέντρο του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε έναν άνδρα, αποκλείοντας ωστόσο το σενάριο τρομοκρατικής ενέργειας.

Το κορίτσι «τραυματίστηκε σοβαρά και θα πρέπει να λάβει περαιτέρω θεραπευτική αγωγή, όμως η υγεία του ευτυχώς δεν κινδυνεύει», ανέφερε η αστυνομία. Η μητέρα της, ηλικίας 34 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά. Ένας άνδρας, 32 ετών, συνελήφθη επί τόπου. Η αστυνομία, η οποία εκλήθη στις 11.34 τοπική ώρα (13.34 ώρα Ελλάδας) είπε ότι δεν αναζητεί κανέναν άλλο ύποπτο σε σχέση με ην επίθεση.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο σημείο το μεσημέρι, έχοντας αποκλείσει την περιοχή κοντά στο κατάστημα Lego, που προσελκύει πολλούς τουρίστες.

«Τίποτα δεν καταδεικνύει επί του παρόντος ότι η επίθεση συνδέεται με τρομοκρατία», σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία προσπαθεί να καθορίσει τα κίνητρα του υπόπτου. «Σε αυτή την φάση, δεν πιστεύουμε ότι ο ύποπτος και τα θύματα γνωρίζονταν», επισημάνθηκε.

Η επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Κριστίνα Τζίσαχ επαίνεσε τους ανθρώπους, μεταξύ αυτών υπάλληλοι καταστημάτων της περιοχής, που επενέβησαν «με θάρρος. Οι ερευνητές θέλουν να μιλήσουν με κάθε άνθρωπο που βρισκόταν στην περιοχή και θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν», είπε η αξιωματικός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This