Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 8 νεκροί από έκρηξη αερίου

Κατέρρευσε ένα σπίτι στο ανατολικό Καράκας

Must Read

Τραγωδία! Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη αερίου, που προκάλεσε την κατάρρευση ενός σπιτιού σε λαϊκή γειτονιά του ανατολικού Καράκας, όπως ανέφεραν οι αρχές της Βενεζουέλας. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για 11 νεκρούς.

«Δύο σπίτια υπέστησαν ζημιές από το συμβάν, ένα κατέρρευσε. Δυστυχώς, έχουμε οκτώ νεκρούς, μεταξύ των οποίων και δύο βρέφη», ανέφερε ο Έκτορ Ροντρίγκες, κυβερνήτης της Πολιτείας Μιράντα, που περιλαμβάνει και την συνοικία Πεταρί, την μεγαλύτερη παραγκούπολη της Λατινικής Αμερικής.

«Άλλοι 28 άνθρωποι διασώθηκαν και έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία. Ένας ενήλικας και δύο παιδιά βρέθηκαν σώοι στα συντρίμμια και φιλοξενούνται σε γειτονικό σπίτι», πρόσθεσε ο Ροντρίγκες. Οι αρχές ωστόσο, ακόμη δεν εξήγησαν ποιες ήταν οι αιτίες της καταστροφής. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι επρόκειτο είτε για έκρηξη φιάλης αερίου, είτε για συσσώρευση αερίου, λόγω διαρροής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This