Ισλαμιστές μετανάστες ως ένοπλοι μισθοφόροι ενάντια στην κοινωνία! Τι δείχνουν τα γεγονότα στη Βρετανία

Τι αποκαλύπτουν τα πρόσφατα, φρικτά γεγονότα στη Βρετανία

Must Read

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση μετά τα τρομερά γεγονότα στη Βρετανία και την ελεεινή στάση της νέας κυβέρνησης απέναντι στους νόμιμους κατοίκους. Από τον Αμερικανό αναλυτή Brandon Smith:

Γιατί οι δυτικοί αξιωματούχοι επιμένουν να εκπαιδεύουν το κοινό με ανοχή στις παράνομες διελεύσεις των συνόρων;

Γιατί προσπαθούν να καταστρέψουν οποιονδήποτε αντιτίθεται δημόσια στη μαζική μετανάστευση από ισλαμικές χώρες;

Οι νόμοι φυσικά υποστηρίζουν την πλειοψηφική θέση του κοινού για τη μετανάστευση:  «Ελάτε εδώ νόμιμα ή μην έρθετε καθόλου». Στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ δείχνουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών επιθυμεί μείωση της μετανάστευσης και καλύτερη φύλαξη των συνόρων.

Ωστόσο, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, που συχνά ισχυρίζονται ότι «προστατεύουν τη δημοκρατία», αγνοούν ευθαρσώς αυτές τις ανησυχίες της πλειοψηφίας. Γιατί; Εδώ και πολλά χρόνια έχω προσφέρει μια συγκεκριμένη θεωρία για την πραγματική ατζέντα πίσω από τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων στις δυτικές χώρες και πιστεύω ότι αυτή η θεωρία απαντά στα περισσότερα ερωτήματα σχετικά με την παράνομη μετανάστευση.

Ο κοινός ισχυρισμός εντός του Κινήματος που αντιτίθεται στην παράνομη μετανάστευση είναι ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος της «Στρατηγικής Cloward-Piven»: Μια μέθοδος κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιεί μεγάλης κλίμακας μετεγκατάσταση ισλαμιστών μεταναστών σε μια κοινωνία προκειμένου να αποσταθεροποιήσει το έθνος. Ο στόχος είναι να εισαχθούν άνθρωποι με ασυμβίβαστη ή εχθρική ιδεολογία και, τελικά, η τοπική κουλτούρα θα καταρρεύσει και η κοινωνία θα αναγκαστεί να αποδεχθεί ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης (δηλαδή από τις ελεύθερες αγορές και την ελευθερία στον «ολοκληρωτισμό» και τη σκλαβιά).

Εάν οι δυτικοί πληθυσμοί ενωθούν ενάντια στην ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης, τότε το έργο της αποδόμησης καθίσταται αδύνατο για αυτούς. Έτσι, απλώς καταστρέφουν τη Δύση από μέσα εισάγοντας εκατομμύρια ανθρώπους που ΠΟΤΕ δεν θα αφομοιωθούν ή θα ενωθούν.

Ωστόσο, η θεωρία μου ξεπερνά την εξήγηση του Cloward-Piven.

Νομίζω ότι υπάρχει ένας βαθύτερος και ακόμη πιο απαίσιος σκοπός για την εισαγωγή μεταναστών από ισλαμικές χώρες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Συνόψισα τη θέση μου στο άρθρο μου «Cultural Replacement: Why The Immigration Crisis Is Being Welberately Engineered» που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο. Σημείωσα:

«Το έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα και συνεχίζω να πιστεύω ότι ένας από τους κύριους σκοπούς του κατεστημένου να αφήσει ανοιχτά τα σύνορα και να δελεάσει τους παράνομους να εισέλθουν είναι η δημιουργία ενός στρατού μεταναστών. Μια κατάσταση κατά την οποία σε εκατομμύρια παρανόμους θα προσφέρεται εύκολη υπηκοότητα με αντάλλαγμα μια «στρατιωτική υπηρεσία». Πιστεύω επίσης ότι αυτός ο μεταναστευτικός στρατός θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του αμερικανικού λαού (του πραγματικού πολίτη) για την επιβολή μέτρων στρατιωτικού νόμου στον απόηχο μιας εθνικής καταστροφής…»

 

Με άλλα λόγια, το επιχείρημά μου ήταν ότι οι παράνομοι μετανάστες δεν χρησιμοποιούνται απλώς ως «εργαλεία» για τον πολιτιστικό κορεσμό της Δύσης. Δεν αποστέλλονται από εκατομμύρια για να ζήσουν απλώς από τους καρπούς της εργασίας μας και των κόπων των προγόνων μας. Πιστεύω ότι μεταφέρονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη ως φορείς επιβολής του κατεστημένου.

Σκεφτείτε το: Ουσιαστικά αγοράζονται και πληρώνονται. Είναι μισθοφόροι που στρατολογούνται με προσφορές εύκολης ιθαγένειας, κυβερνητικές δωρεές και την ευκαιρία να ασκήσουν βία στους δυτικούς πληθυσμούς που περιφρονούν. Και, τους επιτρέπεται να το κάνουν αυτό ενώ κρύβονται πίσω από τις κυβερνητικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Με ένα σύστημα αστυνόμευσης δύο επιπέδων σε ισχύ, οι μετανάστες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς ιδιαίτερο φόβο για τις επιπτώσεις. Στην Ευρώπη υπάρχει το πρόσθετο πρόβλημα της επέκτασης της ισλαμικής μετανάστευσης που κατευθύνεται από το θρησκευτικό δόγμα για να κατακτήσει τους μη πιστούς.

Αντιγράφω από το Κοράνι:

Κοράνι [9:29] Πολεμήστε αυτούς που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ ή στην Εσχάτη Ημέρα και που δεν θεωρούν παράνομο αυτό που ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του έχουν κάνει παράνομο και που δεν υιοθετούν τη θρησκεία της αλήθειας από αυτούς που τους δόθηκε η Γραφή – Πολέμησε μέχρι να δώσουν την υποταγή τους πρόθυμα ενώ ταπεινώνονται.

Οι μετανάστες των ισλαμικών κρατών προσλαμβάνονται για τις πολιτικές ελίτ. Μπορούν να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό και εάν ο γηγενής πληθυσμός αναλάβει δράση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η κυβέρνηση μπορεί να παρέμβει, να τους χαρακτηρίσει «μισητούς ρατσιστές» και να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Είναι win-win. Οι μετανάστες στη συνέχεια βοηθούν στην επιβολή αυτού του στρατιωτικού νόμου καθώς η κυβέρνηση διπλασιάζει την αστυνόμευση δύο βαθμίδων.

Υπάρχουν εκείνοι που επιμένουν ότι η αντιμεταναστευτική θέση είναι ένα «ψευδές παράδειγμα». Η έννοια των «ψευδών παραδειγμάτων» έχει γίνει μάστιγα μεταξύ των στοχαστών του κινήματος ελευθερίας και πρέπει να εγκαταλειφθεί. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν πολεμάμε μόνο τους παγκοσμιοποιητές, πρέπει επίσης να πολεμήσουμε τους ανθρώπους που εν γνώσει ή άθελά τους βοηθούν τους παγκοσμιοποιητές. Οι ελίτ βοηθούν στην υποκίνηση συγκρούσεων, αλλά πολλές από αυτές τις διαιρέσεις υπάρχουν ήδη χωρίς την επιρροή τους.

Για παράδειγμα, οι τριτοκοσμικοί ισλαμιστές είναι εγγενώς βίαιοι και αυταρχικοί. Τα κορυφαία 20 πιο βίαια και πιο καταπιεστικά έθνη στον κόσμο είναι επίσης τα ίδια έθνη που στέλνουν καραβάνια μεταναστών στις χώρες μας. Οι προοδευτικοί θα ισχυριστούν ότι αυτό είναι καλό και ότι πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Όχι, δεν είναι «καλό» και οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπορούν να βοηθηθούν επειδή δεν έρχονται εδώ για να είναι ελεύθεροι, έρχονται εδώ για να πάρουν ό,τι μπορούν.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων από αυτές τις περιοχές δεν θα μπορέσει ποτέ να συνυπάρξει ειρηνικά μέσα στις δυτικές κοινότητες. Δεν καταλαβαίνουν την ελευθερία, δεν καταλαβαίνουν τη διπλωματία, δεν καταλαβαίνουν τον συμβιβασμό. Για αυτούς, η ανεκτικότητα δεν είναι αρετή, είναι αδυναμία που μπορεί να εκμεταλλευτεί προς όφελός τους. Αυτό είναι γεγονός που αποδεικνύεται ξανά και ξανά καθώς οι μαζικές μεταναστεύσεις επιταχύνονται και νομίζω ότι η θεωρία μου έχει πρόσφατα δικαιωθεί από γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Βρετανοί πολίτες έχουν πέσει θύματα για πάνω από μια δεκαετία από επιθέσεις μεταναστών και το οργανωμένο έγκλημα. Το σύστημα αστυνόμευσης δύο επιπέδων στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να προστατεύει αυτούς τους μετανάστες από αντίποινα, ενώ η κυβέρνηση κρύβει στατιστικά στοιχεία που δείχνουν πόση βία διαπράττεται από παράνομους μετανάστες.

Οι βρετανικές ταραχές την περασμένη εβδομάδα ήταν μια σπάνια στιγμή που οι πατριώτες μίλησαν τελικά για ανοιχτά σύνορα και βγήκαν στους δρόμους, για να χαρακτηριστούν όμως «Ναζί» και «ρατσιστές». Η χρήση της αστυνομίας και των ΜΑΤ για την καταστολή των ταραχών θα ήταν κατανοητή ως ένα σημείο, εκτός από το ότι οι επιθετικές διαδηλώσεις μεταναστών συνεχίζονταν εδώ και μήνες με πολύ μικρή αστυνομική παρέμβαση. Και πάλι, η αστυνόμευση δύο επιπέδων είναι προφανής.

Στη συνέχεια, ο Βρετανός πρωθυπουργός Keir Starmer έκανε μια δήλωση προειδοποιώντας τους πατριώτες διαδηλωτές και υπερασπιζόμενος τους μετανάστες. Δεν έχει προταθεί κάποιο δημοψήφισμα για τη μετανάστευση. Ούτε μια φορά δεν έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα της αυξανόμενης εγκληματικότητας των μεταναστών και ουσιαστικά έχει κηρύξει τον πόλεμο στους πατριώτες.

Τον Ιούλιο, το Εργατικό Κόμμα φέρεται να βρισκόταν στη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας «μουσουλμανικής ηγετικής ομάδας» που προοριζόταν να γίνει το κύριο σημείο εμπλοκής μεταξύ της κυβέρνησης του Keir Starmer και των μουσουλμανικών κοινοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα προσχέδιο εγγράφου που καθορίζει τα σχέδια για το δίκτυο περιγράφει τους βασικούς του στόχους, όπως «να επηρεάσει τη δημόσια πολιτική με τρόπο που να προστατεύει και να προωθεί τα δικαιώματα των Βρετανών Μουσουλμάνων» και «να επηρεάσει τη συζήτηση των ΜΜΕ γύρω από τους Μουσουλμάνους στη Βρετανία». Με άλλα λόγια, προπαγάνδα για να φιμώσει την διαφωνία των ιθαγενών κατοίκων…

Οι συμμορίες μουσουλμάνων μεταναστών, που αυτοαποκαλούνται «Muslim Defense League» (MDL), εξέλαβαν την ομιλία του Starmer ως πρόσκληση για να καταδιώξουν κόσμο στους δρόμους των βρετανικών πόλεων, οπλισμένοι με μαχαίρια και ματσέτες. Κινούνται πλέον από δρόμο σε δρόμο και επιτίθενται τυχαία σε λευκούς Βρετανούς.

Οι μετανάστες κατέστησαν σαφές ότι σκοπός τους ήταν να «επικυρώσουν την κυριαρχία» επί των Βρετανών και να τους φοβίσουν να υποταχθούν. Μέχρι στιγμής, βρετανοί αξιωματούχοι αρνούνται ότι υπάρχουν μουσουλμανικές συμμορίες. Τα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να καλύψουν τις περισσότερες από τις δραστηριότητες των συμμοριών μεταναστών και έριξαν όλες τις ευθύνες στους γηγενείς πατριώτες. Ένα από τα μόνα μέρη που μπορείτε να δείτε βίντεο που αποκαλύπτουν συμμορίες μεταναστών είναι στο X του Elon Musk (πρώην Twitter). Ο Μασκ δέχθηκε επίσης επίθεση από βρετανούς αξιωματούχους για «υποκίνηση αναταραχής», απλώς και μόνο επειδή δεν λογοκρίνει το υλικό.

Εν τω μεταξύ, ο Keir Starmer και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με μουσουλμανικές ομάδες για να τους καθησυχάσουν ότι η κυβέρνηση είναι με το μέρος τους. Οι μετανάστες έχουν τώρα το θράσος να κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ οι Βρετανοί αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα ότι αν αντεπιτεθούν, η κυβέρνηση θα τους βάλει στη φυλακή. Οι μετανάστες είναι τώρα, με την πιο βασική έννοια, μια πτέρυγα μισθοφόρων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή η δυναμική είναι ακόμη πιο αναμφισβήτητη όταν εξετάζουμε την κίνηση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου να αφαιρέσει από τον βρετανικό στρατό εκδηλώσεις που σχετίζονται με Χριστιανούς, ενθαρρύνοντας παράλληλα τη στρατολόγηση μουσουλμάνων. Λάβετε υπόψη ότι την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου απείλησε με την πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ο στρατός ενάντια στον βρετανικό λαό.  Οι διεφθαρμένες αυτοκρατορίες σε όλη την ιστορία προτιμούσαν να χρησιμοποιούν ξένους μισθοφόρους για να καταστείλουν τους πολίτες τους.  Δεν είναι τυχαίο ότι ένα τόσο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που προέρχονται από τις ισλαμικές χώρες (περίπου το 80%) είναι άνδρες στρατεύσιμης

ηλικίας.

Ο μεταπολεμικός βρετανικός λαός ζει εδώ και πολύ καιρό χωρίς σχέση με την αληθινή βία. Σίγουρα, έχουν ποδοσφαιρικές ταραχές και καυγάδες, αλλά μιλάω για τον ψυχρό, υπολογισμένο εθνοτικό πόλεμο που έχει σχεδιαστεί για να τους υποτάξει. Οι αλλοδαποί μετανάστες που προέρχονται από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη βία. Την ξέρουν καλά και την έχουν ενστερνιστεί πλήρως ως μέρος της κουλτούρας τους.

Δεν είναι πολλοί Βρετανοί ικανοί να κατανοήσουν μια επίθεση με μαχαίρι σε ένα παιδικό ρεσιτάλ χορού ή το μαζικό μαχαίρωμα μικρών παιδιών που παίζουν σε ένα πάρκο ή τη λειτουργία οργανωμένων συμμοριών βιασμού που απάγουν έφηβα κορίτσια. Όταν βιώνεις για πρώτη φορά αυτό το είδος δαιμονικής θέλησης, μπορεί να είναι καταλυτική. Φοβάμαι ότι οι Βρετανοί αντιμετωπίζουν κάτι τόσο μακριά έξω από την ιδιοσυγκρασία τους που μπορεί να μην ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Ο συνδυασμός του οργανωμένου εγκλήματος των μεταναστών και της κυβερνητικής καταπίεσης μπορεί να οδηγήσει τους Βρετανούς σε καταστροφική απάθεια.

Υποψιάζομαι ότι η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι απλώς ένας προάγγελος αυτού που θα δούμε σύντομα στις ΗΠΑ. Ο Στάρμερ είναι σκληρός υποστηρικτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ακολουθεί κατά γράμμα το πρόγραμμά τους.  Οι συνθήκες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτό που θέλει να επιβάλλει η συμμορία του Νταβός παντού.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, η κρίση της παράνομης μετανάστευσης θα είναι το κύριο πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια. Εάν οι αριστεροί παραμείνουν στην πολιτική εξουσία, τότε είναι πιθανό να δούμε μια παρόμοια προσπάθεια καταστολής των πατριωτών από μια αλαζονική κυβέρνηση Χάρις.

Πιστεύω ότι η Χάρις σίγουρα θα προσφέρει υπηκοότητα σε κάθε παράνομο που βρίσκεται ήδη στη χώρα (πολλοί από αυτούς με αντάλλαγμα τη στρατιωτική θητεία), αγοράζοντας ταυτόχρονα μια μισθοφορική δύναμη και μια προοδευτική  ψήφο, δίνοντας τέλος σε κάθε πιθανότητα να συμμετάσχουν ξανά οι συντηρητικοί στην κυβέρνηση .

Στην περίπτωση μιας δεύτερης κυβέρνησης Τραμπ η κατάσταση αλλάζει. Η απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών θα είναι το κορυφαίο ζήτημα και οι αριστεροί στις ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να την αποτρέψουν. Θεωρούν τους μετανάστες ως το κλειδί για το βασίλειό τους. ο τρόπος για να «καταστρέψουμε τον καπιταλισμό» και να φέρουμε τον αφυπνισμένο σοσιαλισμό. Η απομάκρυνση των παρανόμων μεταναστών θα τους έστελνε στο παρασκήνιο για δεκαετίες. Οι αριστεροί θα προτιμήσουν να ξεσηκωθούν αντί να χάσουν, αυτό είναι βέβαιο.

Η διαφορά είναι ότι οι πατριώτες των ΗΠΑ είναι οπλισμένοι (50 εκατομμύρια ισχυροί με περισσότερα από 400 εκατομμύρια όπλα και εκατοντάδες δισεκατομμύρια φυσίγγια). Τώρα λαμβάνω πολλά email αυτές τις μέρες από βρετανούς και ευρωπαίους αναγνώστες που λένε ότι είναι απελπισμένοι ζητώντας τα ίδια δικαιώματα πυροβόλων όπλων που έχουμε στις ΗΠΑ. Όλοι μου λένε «μην παρατάς ποτέ τα όπλα σου». Μην ανησυχείτε, δεν θα το κάνουμε. Γνωρίζουμε τι έρχεται χάρη στα γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

*Φωτό Αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This