Βραζιλία: Σοκαριστικά πλάνα με παιδόφιλο να σέρνει 12χρονο κορίτσι… με βαλίτσα!

Εικόνες φρίκης

Must Read

Αποτροπιασμός! Ένας παιδόφιλος που έσυρε 12χρονο κορίτσι με μια βαλίτσα (!) στο σπίτι του, πριν της βάλει χειροπέδες στο κρεβάτι και της πει ότι είναι η «σκλάβα του σεξ», καταδικάστηκε σε 45 χρόνια φυλάκιση.

Τρομακτικά πλάνα από κάμερα δείχνουν τον Daniel Moraes Bittar, 43 ετών, να παλεύει να ανεβάσει την βαλίτσα -δύο σκάλες- στο σπίτι του στη Luziania της Βραζιλίας στις 28 Ιουνίου πέρυσι… Ο Bittar απήγαγε το παιδί έξω από το σχολείο της με την βοήθεια της 22χρονης φίλης και συνεργού του, Gesielly de Souza Vieira!

Το κορίτσι μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και η de Souza Vieira κράτησε ένα ύφασμα εμποτισμένο με χλωροφόρμιο στο πρόσωπό της, ενώ ο Bittar την απείλησε με μαχαίρι.

Της έβαλαν χειροπέδες στα πόδια και την έκλεισαν με φερμουάρ μέσα σε μία βαλίτσα τυλιγμένη με σεντόνι, καθώς κατευθύνονταν σε μια δασική περιοχή, για να πετάξουν το κινητό της τηλέφωνο. Στιγμές φρίκης για το νεαρό κορίτσι.

Μόνο όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το φρικιαστικό βίντεο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, μπήκε στο στόχαστρο ο 43χρονος δημόσιος υπάλληλος και οι αρχές βρήκαν το θύμα ημίγυμνο και δεμένο με χειροπέδες στο κρεβάτι του. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 45 χρόνια φυλάκιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This