Μελέτη στη Νότια Κορέα: Τα εμβόλια mRNA COVID-19 αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας κατά 620%

Τα εμβόλια mRNA για τον κοροναϊό Wuhan (COVID-19) αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας (φλεγμονή του καρδιακού μυός) κατά έξι φορές, σύμφωνα με μελέτη Νοτιοκορεατών ερευνητών.

Must Read

Η εργασία των συγγραφέων της μελέτης από το Wonju College of Medicine του Πανεπιστημίου Yonsei δημοσιεύθηκε στις 23 Ιουλίου στο Nature Communications. Η μελέτη αρχικά προσπάθησε να εξετάσει τους μακροπρόθεσμους κινδύνους των αυτοάνοσων ασθενειών του συνδετικού ιστού (AI-CTDs), όπως ο ερυθηματώδης λύκος, η γυροειδής αλωπεκία, η ψωρίαση και η ρευματοειδής αρθρίτιδα μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

  • Γράφει ο Νίκος Γκλεζάκος

Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από περισσότερα από εννέα εκατομμύρια άτομα στα οποία έγινε ένεση με τουλάχιστον μία δόση mRNA εμβολίου COVID-19. Τα δεδομένα από τα εννέα εκατομμύρια χωρίστηκαν σε δύο – μια ομάδα εμβολιασμού και μια ομάδα ιστορικού ελέγχου.

Το υψηλό ποσοστό εμβολιασμού της Νότιας Κορέας (το 96,6%των ενηλίκων ολοκλήρωσε τη σειρά πρωτογενών εμβολίων COVID-19 έως τον Οκτώβριο του 2022) επέτρεψε στους ερευνητές να μελετήσουν το ιστορικό υγείας της ομάδας ελέγχου. Τα δεδομένα υγείας για την ομάδα ελέγχου εξετάστηκαν για δύο χρόνια πριν από την πρώτη τους δόση εμβολίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020, λίγο πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου. Εν τω μεταξύ, η ομάδα εμβολιασμού παρατηρήθηκε μέχρι 31 Δεκέμβριου 2022.

«Λίγο μετά το ξέσπασμα του COVID-19, τα εμβόλια εμφανίστηκαν ως μια… παρέμβαση για την αντιμετώπιση της πανδημίας», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης. Ωστόσο, αναγνώρισαν ότι «η αποτελεσματικότητα του εμβολίου για τον COVID-19 εξαφανίζεται με την πάροδο του χρόνου» και ότι τα στελέχη του SARS-CoV-2 όπως το B11529 omicron μπορούν να παρακάμψουν την ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο».

Τα εμβόλια αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακής φλεγμονής

Οι συγγραφείς της μελέτης προσπάθησαν να προσδιορίσουν τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο των AI-CTDs μετά την ένεση με εμβόλια COVID-19. Ενώ η μελέτη τους δεν βρήκε καμία σχέση με τα AI-CTDs με τον αρχικό εμβολιασμό, βρήκε άλλες καταστάσεις που συνδέονται με τις ενέσεις COVID-19, όπως η καρδιακή φλεγμονή και το σύνδρομο Guillain-Barre (GBS), μια σπάνια νευρολογική διαταραχή.

Διαπίστωσαν ότι οι ενέσεις COVID-19 αύξησαν τον κίνδυνο ανάπτυξης μυοκαρδίτιδας κατά 620% στην ομάδα εμβολιασμού σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου. Ο κίνδυνος εμφάνισης περικαρδίτιδας (φλεγμονή του βλεννογόνου της καρδιάς) αυξήθηκε κατά 175% στην ομάδα εμβολιασμού και ο κίνδυνος ανάπτυξης GBS αυξήθηκε κατά 62%.

Επιπλέον, οι Νοτιοκορεάτες ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι αναμνηστικές δόσεις συσχετίστηκαν με αυξημένους κινδύνους ανάπτυξης ορισμένων AI-CTDs. Αυτό θα μπορούσε να συσχετιστεί με αυτοάνοσες εξάρσεις μετά από επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό mRNA, προκαλώντας την ενεργοποίηση και την εκδήλωση αδρανών ασθενειών στο σώμα.

«Το αποτέλεσμα της μελέτης μας μπορεί να υποδεικνύει την ανάγκη για πρόσθετη παρακολούθηση κατά τη χορήγηση προληπτικών εμβολιασμών», έγραψαν οι συγγραφείς. Αναγνώρισαν επίσης ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν λειτουργούν όπως αναμενόταν, σημειώνοντας ότι «μια πρόσθετη δόση του εμβολίου θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως στρατηγική για την αντιμετώπιση του περιορισμού της επιθυμητής αποτελεσματικότητάς του με την πάροδο του χρόνου».

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Προστασίας της Υγείας των Παιδιών, Μπράιαν Χούκερ, επαίνεσε την «πολύ σοβαρή» μελέτη, αλλά σημείωσε την ελαχιστοποίηση των πιο ανησυχητικών δεδομένων από τους συγγραφείς. Σύμφωνα με τον ίδιο, αρκετές άλλες μελέτες δείχνουν επίσης σχέσεις μεταξύ αυτοάνοσων διαταραχών και εμβολίων mRNA.

Μελέτη 125 χωρών αποκαλύπτει μια άλλη αλήθεια: Η υπερβολική θνησιμότητα προκλήθηκε από δημοκτονία και εντολές εμβολίων, όχι από τον «covid»

Σε μια αποκάλυψη βόμβα που θα πρέπει να αναδιαμορφώσει την αφήγηση γύρω από την «πανδημία του COVID-19», μια πρωτοποριακή μελέτη στην οποία συμμετείχαν ερευνητές από το Correlation Research in the Public Interest διαπίστωσε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είχαν μικρή έως καθόλου ευεργετική επίδραση στα ποσοστά θνησιμότητας, αλλά αντίθετα συνέβαλαν σε 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως! Η συνολική παγκόσμια ανάλυση εξέτασε εξονυχιστικά τους υπερβολικούς θανάτους σε 125 χώρες, αμφισβητώντας τη μακροχρόνια πεποίθηση ότι τα εμβόλια ήταν ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο μιας υποτιθέμενης πανδημίας.

Ο Δρ. Ο Joseph Hickey, Ph.D., πρόεδρος του Correlation και συν-συγγραφέας της μελέτης, συζήτησε αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα στο «The Defender In-Depth». Σύμφωνα με την έρευνα (η οποία αξιολόγησε δεδομένα θνησιμότητας από το 2015 έως το 2023) τα πρότυπα υπερβολικών θανάτων δεν ευθυγραμμίζονται με την εξάπλωση του ιού ή τη μακρά COVID-19, αλλά αντιθέτως συσχετίζονται στενά με τους περιορισμούς που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19!

Ο βιο-τρόμος, η απομόνωση, το βιολογικό στρες και η συμμόρφωση με τους περιορισμούς προκάλεσαν 30 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως

Ο Hickey και η ομάδα του χρησιμοποίησαν τη μεθοδολογία «P-score» για να προσαρμόσουν σε μεταβλητές όπως η ηλικία και η κατάσταση της υγείας. Η ανάλυσή τους αποκάλυψε μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ της υπερβολικής θνησιμότητας και των κοινωνικοοικονομικών παραγόντων όπως η φτώχεια. Υποστηρίζουν ότι τα περιοριστικά μέτρα (ιδιαίτερα τα lockdown) επιδείνωσαν το βιολογικό στρες, επηρεάζοντας αρνητικά τους πιο ευάλωτους πληθυσμούς. Αυτό το βιολογικό στρες περιλαμβάνει την επιβολή της απομόνωσης ατόμων με ήπια ασθένεια και τη χρήση ηρεμιστικών και αναπνευστήρων. Το βιολογικό στρες περιλαμβάνει επίσης τις σκόπιμες βλάβες που προκαλούνται από την υποχρεωτικότητα των εμβολίων και τα lockdown που κατέστρεψαν τη σταδιοδρομία και την ικανότητα των ανθρώπων να σιτίζονται.

Η μελέτη αποκάλυψε ότι οι περιορισμοί που σχετίζονται με την πανδημία συνδέονται με περίπου 30 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, ενώ τα εμβόλια για τον COVID-19 συνδέονται με 17 εκατομμύρια θανάτους. Ο Χίκυ και η ομάδα του υποστηρίζουν ότι αυτά τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι η δήλωση πανδημίας και τα επακόλουθα μέτρα απομόνωσης είχαν πολύ πιο σημαντικό αντίκτυπο στην παγκόσμια θνησιμότητα από ό,τι κάποιο κατασκεύασμα ιού. Η ζωή σε διαρκή φόβο, απομόνωση και συνεχές άγχος λόγω μιας κυβερνητικής υποχρεωτικοτητας και της κοινωνικής αναταραχής έχει εκτεταμένες επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία που οδηγούν σε θάνατο και χειρότερα αποτελέσματα έναντι χρόνιων και μολυσματικών ασθενειών.

Ο Hickey επανέλαβε ότι τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν τη θεωρία ενός ιδιαίτερα λοιμογόνου παθογόνου που παρέμεινε χαρακτηριστικά επικίνδυνο για μήνες και χρόνια. Αντίθετα, τα ευρήματα υποδεικνύουν τις ολοκληρωτικές εθνικές πολιτικές, την ιατρική απάτη και τα υστερικά μέτρα δημόσιας υγείας ως τις κύριες αιτίες υπερβολικών θανάτων με την πάροδο του χρόνου. Η μελέτη αμφισβητεί την υπόθεση ότι ο ιός ήταν η κύρια αιτία αυξημένης θνησιμότητας, υποδηλώνοντας ότι ο αντίκτυπος των πολιτικών παρεμβάσεων και δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένων των lockdown και των υποχρεωτικών εμβολίων, είναι πιο επιζήμιος.

Η έλλειψη δημοκρατίας και η υποχρεωτικότητα εμβολίων προκαλούν τους υπερβολικούς θανάτους, όχι η πανδημία;

Η έρευνα υπογραμμίζει ότι τα αυξημένα ποσοστά θνησιμότητας που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν ήταν ομοιόμορφα. Ορισμένες χώρες είδαν απότομες κορυφώσεις στους υπερβολικούς θανάτους που συμπίπτουν με την εφαρμογή περιορισμών ή την έναρξη της κυκλοφορίας εμβολίων. Σε πλήρη αντίθεση, άλλα έθνη δεν παρουσίασαν υπερβολική θνησιμότητα μέχρι να εισαχθούν τα εμβόλια. Στην πραγματικότητα, οι χώρες με υψηλότερη πρόσληψη εμβολίου παρουσίασαν επίμονους υπερβολικούς θανάτους το 2023. Ο Χίκι επεσήμανε πιθανά προβλήματα με το εμβόλιο, όπως η ανοσοκαταστολή που σχετίζεται με το εμβόλιο και οι ανεπιθύμητες ενέργειες. Αντί να αντιμετωπιστούν αυτά τα σοβαρά ζητήματα δημόσιας υγείας, προτάθηκαν περαιτέρω προληπτικές δόσεις, χωρίς ευεργετικές επιπτώσεις στην κοινωνία. Η Αυστραλία, για πρώτη φορά, είδε μια ανώμαλη απότομη αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία την ίδια στιγμή που ζήτησε ένα ενισχυτικό εμβόλιο για τον COVID-19. Τώρα υπάρχει μια ομαδική αγωγή για αυτό.

Το θέμα του COVID-19 αποκάλυψε τη διαφθορά στην ιατρική και τη φαρμακευτική βιομηχανία και αποσαφήνισε την τάση κάποιων σύγχρονων κυβερνήσεων να ενεργούν κακόβουλα εναντίον ατόμων, χωρίς τύψεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This