«Αλεξίσφαιρος» ο Τραμπ στις υπαίθριες ομιλίες του μετά την απόπειρα δολοφονίας

H Secret Service θα χρησιμοποιήσει βαλλιστικό γυαλί

Must Read

Ιδιαιτέρως προσεκτική θα είναι εφεξής η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ για την ασφάλεια του Ντόναλντ Τραμπ, μετά το φιάσκο με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Για την προστασία του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου και πρώην προέδρου κατά τις υπαίθριες ομιλίες του για τις εκλογές του Νοεμβρίου θα χρησιμοποιήσει αλεξίσφαιρο γυαλί.

Ο Τραμπ έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 10 προεκλογικές εκδηλώσεις μετά τους πυροβολισμούς στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, στις 13 Ιουλίου, όλες σε εσωτερικούς χώρους.

Στα σχέδια της αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας είναι να περιβάλει από 3 πλευρές το βήμα πάνω στο οποίο θα βρίσκεται ο Τραμπ στις προεκλογικές εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους με βαλλιστικό γυαλί, μέτρο που σύμφωνα με τον Guardian, προορίζεται για εν ενεργεία προέδρους και αντιπροέδρους.

Αξιωματούχος της Secret Service δήλωσε στην Washington Post ότι το βαλλιστικό γυαλί θα χρησιμοποιηθεί και σε εκδηλώσεις της Κάμαλα Χάρις, υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This