Έδινε ηρωίνη σε ανήλικα κορίτσια και τα βίαζε

Must Read

Ο εικονιζόμενος Nadeem Hussain, 46 ετών, κρίθηκε ένοχος για 4 περιπτώσεις βιασμού και μία επίθεση σε κορίτσια 16 και 17 ετών.

Το ανθρωπόμορφο κτήνος, έδινε ηρωίνη και κρακ στα κορίτσια για να τα καταστήσει άβουλα και να βγάζει επάνω τους τα κτηνώδη του ένστικτα. Ο Χουσεΐν δεν εκδήλωσε μεταμέλεια ή τύψεις για την εγκληματική του δράση, πιθανότατα διότι τα θύματα του ήταν «άπιστες».

Το δικαστήριο του Γκρίμσμπι στην Μεγάλη Βρετανία τον καταδίκασε σε 21 χρόνια φυλάκιση.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι την είδηση την κοινοποίησε το ίδιο το BBC μαζί με την φωτογραφία του δράστη. Μέχρι πρότινος, οι συμμορίες ισλαμιστών που είχαν διαπράξει χιλιάδες βιασμούς κατά ανήλικων κοριτσιών με παρόμοιο τρόπο, παρέμεναν στο απυρόβλητο ενώ απαγορευόταν η δημοσιοποίηση των στοιχείων ή της εθνικότητας τους!

Είναι προφανές ότι η εξαίρεση αυτή έγινε για να καμφθούν οι κοινωνικές αντιδράσεις των Βρετανών πολιτών οι οποίοι έχουν βγει στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την ασυδοσία και την ατιμωρησία των ισλαμιστών εγκληματιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This