Σοκαριστικό: Ο πρώην συνεργάτης του αγνοούμενου στο ναυάγιο της Σικελίας Μάικ Λιντς τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο!

Οι δυο τους είχαν κατηγορηθεί και δικαστεί για απάτη και συνωμοσία, αλλά αθωώθηκαν...

Must Read

«Διαβολική σύμπτωση» ή κάτι πολύ πιο… ύποπτο; Όπως και να ‘χει, το Reuters δημοσίευσε  νωρίτερα σήμερα ένα άρθρο, στο οποίο αναφέρει πως ο Στίβεν Τσάμπερλεϊν, πρώην συνεργάτης του Μάικ Λιντς, του μεγιστάνα της τεχνολογίας, γνωστού και ως «Βρετανού Μπιλ Γκέιτς», ο οποίος είναι μεταξύ των έξι ατόμων που αγνοούνται στο τραγικό ναυάγιο στα ανοιχτά της Σικελίας, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος.

Ο λόγος; Ο 50χρονος επιχειρηματίας τραυματίστηκε θανάσιμα το πρωί του Σαββάτου στο Κέμπριτζσαϊρ της Ανατολικής Αγγλίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ περπατούσε στην περιοχή! Όμως, οι «συμπτώσεις» δεν σταματούν εκεί, καθώς Λιντς και Τσάμπερλεϊν ήταν συγκατηγορούμενοι σε δίκη που έγινε στις ΗΠΑ για την πώληση της εταιρείας λογισμικού Autonomy στη Hewlett-Packard!

Ο Μάικ Λιντς, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Autonomy, και ο Στίβεν Τσάμπερλεϊν, πρώην αντιπρόεδρος οικονομικών της εταιρείας, δικάστηκαν για απάτη και συνωμοσία, αφού κατηγορήθηκαν ότι φούσκωσαν τεχνητά την αξία της εταιρείας πριν από την πώλησή της το 2011. Και οι δυο τους, ωστόσο, απαλλάχθηκαν τον Ιούνιο και από τις 15 κατηγορίες που τούς είχαν απαγγελθεί.

Σημειώνεται πως η αστυνομία του Κέμπριτζσαϊρ απηύθυνε έκκληση για τυχόν αυτόπτες μάρτυρες, μετά την παράσυρση του Τσάμπερλεϊν από αυτοκίνητο στην οδό Νιουμάρκετ του Στρέδαμ, επισημαίνοντας ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε απαραίτητο να τεθεί σε μηχανική υποστήριξη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This