Ντανιέλα Λαρεάλ: Νεκρή στο σπίτι της η σταρ της ποδηλασίας – Πνίγηκε με το φαγητό της!

Σε σοκ η διεθνής αθλητική κοινότητα

Must Read

Τραγική είδηση για τον αθλητισμό της Βενεζουέλας και όχι μόνο! Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας βρέθηκε η Ντανιέλα Λαρεάλ, με την αστυνομία να την βρίσκει λίγες ημέρες αφότου είχε “φύγει” από την ζωή! Σε απόλυτο σοκ η διεθνής ποδηλασία και φυσικά οι δικοί της άνθρωποι και οι αμέτρητοι φανς.

Πιο συγκεκριμένα, η άλλοτε αστέρας της ποδηλασίας, Ντανιέλα Λαρεάλ Τσίνος, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λας Βέγκας, σκορπίζοντας θλίψη. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η 50χρονη “έφυγε” από την ζωή, έχοντας πάθει ασφυξία, πνιγμένη από το φαγητό της!

Όπως αναφέρει το Fox Sports, οι Αρχές κλήθηκαν στις 16 Αυγούστου στο διαμέρισμα της Λαρεάλ, επειδή δεν είχε πάει στο ξενοδοχείο που εργαζόταν (υπήρξε κινητοποίηση από συναδέλφους της). Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο θάνατός της υπολογίζεται να έγινε στις 11 Αυγούστου και να προήλθε από ασφυξία, αφού βρέθηκε τροφή στην τραχεία της.

Η Λαρεάλ εκπροσώπησε την χώρα της σε πέντε διαφορετικούς Ολυμπιακούς Αγώνες (στης Βαρκελώνης το 1992, στης Ατλάντα (1996), στου Σίδνεϊ 2000, στης Αθήνας (2004) και στου Λονδίνου (2012)).

Παρά το ότι ήταν μία από τους πλέον βραβευμένες αθλήτριες (συνολικά μαζί με αθλητές) της Βενεζουέλας, η Λαρεάλ δεν κέρδισε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κέρδισε ένα ασημένιο στους Αγώνες της Κεντρικής Αμερικής το 1990, πριν πάρει άλλα δύο ασημένια στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2003. Επίσης, υπήρξε δυο φορές “χρυσή” στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This