Η Φλόριντα τoυ Ντε Σάντις δεν δέχεται πλέον ΛΟΑΤΚΙ τουρίστες

Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης έχει υπερασπιστεί νομοσχέδιο που απαγορεύει την διδασκαλία στα σχολεία

Must Read

Οι ταξιδιώτες έμαθαν πρόσφατα ότι η υπηρεσία τουριστικού μάρκετινγκ της Φλόριντα αφαίρεσε την ενότητα «LGBTQ Travel» από τον δικτυακό της τόπο, καθώς τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτα στην Πολιτεία των ΗΠΑ.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που απευθύνονται στους LGBTQ+ τουρίστες της Φλόριντα δήλωσαν την Τετάρτη ότι αυτό σηματοδοτεί την τελευταία προσπάθεια των αξιωματούχων της Πολιτείας να διαγράψουν την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης, Ron DeSantis, είχε προηγουμένως υπερασπιστεί νομοσχέδιο που απαγορεύει την διδασκαλία στα σχολεία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου, καθώς και τον νόμο που είχε στόχο να κρατήσει τα παιδιά μακριά από τα drag shows.

«Είναι απλά αηδιαστικό να το βλέπεις αυτό» δήλωσε ο Keith Blackburn, επικεφαλής του Greater Fort Lauderdale LGBT Chamber of Commerce. «Φαίνεται ότι θέλουν να μας διαγράψουν».

Η Φλόριντα είναι μια από τις δημοφιλέστερες Πολιτείες των ΗΠΑ για τους τουρίστες. Σχεδόν 141 εκατομμύρια άνθρωποι την επισκέφθηκαν το 2023.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This