Οι «φουσκωτοί» του Ιμάμογλου πέταξαν έξω ΑμεΑ που πήγε να ζητήσει δουλειά!

Τον πήραν σηκωτό! - Σάλος στη Τουρκία - «Είμαι ανάπηρος. Πήγαινα να ζητήσω δουλειά, αλλά με χτύπησαν οι φύλακες», είπε κλαίγοντας ο άνδρας

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία μετά από βίντεο που δείχνει τους σωματοφύλακες του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, να απωθούν βίαια και να… βγάζουν σηκωτό έναν άνδρα, που όπως σημειώνουν τα τουρκικά ΜΜΕ είναι ΑμεΑ.

Το περιστατικό έγινε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό συγκρότημα Cebeci (σ.σ. κλειστός αθλητικός χώρος πολλαπλών χρήσεων στο στο Sultangazi, της Κωνσταντινούπολης), όταν ο Sümer (το όνομα του πολίτη) προσπάθησε να προσεγγίσει τον Ιμάμογλου για να ζητήσει δουλειά, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

  • Τότε επενέβησαν οι σωματοφύλακες και ακολούθησαν οι σκηνές που θα δείτε στο βίντεο:

Έξω από το χώρο της εκδήλωσης, ο Sümer είπε κλαίγοντας στους δημοσιογράφους:

«Είμαι ανάπηρος. Πήγαινα να ζητήσω δουλειά, αλλά με χτύπησαν οι φύλακες. Θέλω δουλειά από τον Πρόεδρό μου, δεν θέλω τίποτα άλλο. Βρείτε μου δουλειά, για όνομα του Θεού… Είμαι άνεργος».

*φωτογραφία: video capture από https://video.haber7.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This