Συνελήφθη ύποπτος για την έκρηξη σε συναγωγή στη Γαλλία

Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλγερινό, γνωστό στις Αρχές

Must Read

Η γαλλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου για την χθεσινή έκρηξη σε συναγωγή κοντά στην πόλη Μονπελιέ στη νότια Γαλλία, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Ζεράλντ Νταρμανέν, με ανάρτησή του στο X «ο ύποπτος ως δράστης των εγκληματικών πυρκαγιών στη συναγωγή συνελήφθη».

Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλγερινό, ο οποίος βρίσκεται νόμιμα στη Γαλλία και είναι γνωστός στις αρχές για χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ο 33χρονος έδρασε μόνος, βάζοντας φωτιά στο ίδιο του το αυτοκίνητο μπροστά στη Συναγωγή.

Φωτογραφία του υπόπτου δόθηκε στην δημοσιότητα το Σάββατο, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε έκρηξη έξω από συναγωγή στην πόλη Λα Γκραντ-Μοτ, στην νότια Γαλλία.

Ο ύποπτος που διακρίνεται κρατούσε δύο άδεια μπουκάλια και είχε μια παλαιστινιακή σημαία τυλιγμένη στην μέση του καθώς έφευγε από τον τόπο του εγκλήματος με τα πόδια.




Από την πρώτη στιγμή η έκρηξη αντιμετωπίστηκε από τις γαλλικές αρχές ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Να σημειωθεί ότι μετά την έκρηξη έξω από τη συναγωγή Beth Yaacov στο παραθαλάσσιο θέρετρο Λα Γκραντ Μοτ αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τους εβραϊκούς χώρους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This