Και η British Airways αποφάσισε να αναστείλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβιβ

Προηγήθηκαν οι Lufthansa και Αir France, που σταμάτησαν να πετούν επίσης προς Βηρυττό

Must Read

Ακυρώσεις στον προγραμματισμό… Μετά την Air France και η αεροπορική εταιρία British Airways ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των πτήσεών της μεταξύ Λονδίνου-Τελ Αβίβ.

Οι πτήσεις ακυρώνονται μέχρι και την Τετάρτη, λόγω της επιδείνωσης των εντάσεων στην Μέση Ανατολή, αυτές τις μέρες.

Λάβαμε την επιχειρησιακή απόφαση να αναστείλουμε τις πτήσεις μας προς και από το Τελ Αβίβ έως και την Τετάρτη 28 Αυγούστου“, είπε εκπρόσωπος των αερογραμμών.

Η Air France είχε αναστείλει τις πτήσεις μεταξύ Παρισιού-Βηρυτού από τις 29 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου και επίσης ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις πτήσεις της όχι μόνο προς το Τελ Αβίβ αλλά και την Βηρυτό «τουλάχιστον ως τη Δευτέρα 26 Αυγούστου».

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε ότι παρατείνει την αναστολή των πτήσεών της προς Βηρυτό ως τις 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προς το Τελ Αβίβ και την Τεχεράνη, επικαλούμενη τον κίνδυνο κλιμάκωσης των συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This