Νότινγκ Χιλ: Χαροπαλεύει 32χρονη που μαχαιρώθηκε στο καρναβάλι!

Δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν - 'Έγιναν 90 συλλήψεις - 7000 αστυνομικοί επί ποδός

Must Read

Ακόμα ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες στην Βρετανία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ, μετά την επίθεση με μαχαίρι σε 40χρονο στο Μπέρμιγχαμ.

Στο νέο συμβάν, παρόμοια επίθεση δέχθηκε μια 32χρονη η οποία βρισκόταν στο καρναβάλι της περιοχής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Παράλληλα, τραυματίστηκαν ένας 29χρονος και ένας 24χρονος χωρίς η ζωή τους να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι έγιναν 90 συλλήψεις, 18 από αυτές για κατοχή επιθετικού όπλου ενώ 15 αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση. Φέτος, στο δρόμο βγήκαν 7000 αστυνομικοί για το καρναβάλι το οποίο προσελκύει πλήθος κόσμου. «Οι αξιωματικοί μας έχουν αναλάβει υπηρεσία και εργάζονται για να τους κρατήσουν ασφαλείς στο πλαίσιο μιας πολύ προσεκτικά σχεδιασμένης επιχείρησης αστυνόμευσης.Δυστυχώς, μια μειοψηφία ήρθε για να διαπράξει έγκλημα και να ασκήσει βία», ανέφερε η αστυνομία.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, οι αστυνομικοί μπορούν, με βάση ένα διάταγμα που εκδόθηκε, να ζητήσουν από άτομα να αφαιρέσουν καλύμματα προσώπου ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους. Σε περίπτωση που δεν υπακούσουν μπορούν ακόμα και να συλληφθούν.

(κεντρική φωτογραφία twitter/x)

Δείτε επίσης:

Επίθεση στο Ζόλινγκεν: «Είμαι αυτός που ψάχνετε»! – Παραδόθηκε ο ύποπτος της σφαγής

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στους συνδέσμους βίντεο φαίνεται ξεκάθαρη σεξουαλική παρενόχληση αστυνομικίνας από έναν μαύρο “καρναβαλιστή”. Σε πλήρη αντίθεση με την αυστηρή καταπίεση προς τους Άγγλους στα γεγονότα του Σάουθπορτ.
    Μάλλον πρόκειται για μια ακόμη αντιχριστιανική φιέστα παρακμής μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This