Τρόμος στο Λονδίνο – Μάχη με μεγάλη φωτιά, περισσότεροι από 100 άνθρωποι εκκενώσαν την πολυκατοικία

Η αιτία της φωτιάς δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή

Must Read

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι εκκενώσαν την πολυκατοικία, ενώ περίπου 225 πυροσβέστες με 40 πυροσβεστικά οχήματα συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τη φωτιά. Η πολυκατοικία στην περιοχή Dagenham, ανατολικά του Λονδίνου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB) ανέφερε ότι τμήματα της σκαλωσιάς που περιβάλλει το κτίριο στην οδό Freshwater, καθώς και το ισόγειο και η στέγη, έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι ολόκληρο το κτίριο επηρεάστηκε από τη φωτιά, συμπεριλαμβανομένης της σκαλωσιάς, σύμφωνα με το BBC.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου ανέφερε ότι έλαβε κλήση για το περιστατικό στις 2.44 π.μ. τη Δευτέρα, με ομάδες από τους σταθμούς Dagenham, Ilford, Romford, Barking και τους γύρω πυροσβεστικούς σταθμούς να βρίσκονται στο σημείο.

Η πρώτη ομάδα πυροσβεστών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, έφτασε μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ η δεύτερη ομάδα έφτασε μέσα σε έξι λεπτά. Για να μπορέσουν να επικεντρωθούν στο περιστατικό, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι έχουν κηρύξει το συμβάν ως μείζον περιστατικό.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το κτίριο έχει «αρκετά ζητήματα πυρασφάλειας, γνωστά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου». Ο Πάτρικ Γκόλμπουρν, αξιωματούχος της Πυροσβεστικής, δήλωσε ότι μια σημαντική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο διοικητής του σταθμού, Άλαν Μπέντελ, που βρίσκεται στο σημείο της φωτιάς, δήλωσε ότι η πυρκαγιά «παράγει πυκνό καπνό” και συμβούλεψε τους κατοίκους να “κρατούν τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά».

Διαβάστε ακόμα: Νότινγκ Χιλ: Χαροπαλεύει 32χρονη που μαχαιρώθηκε στο καρναβάλι!

*ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ @DailyMail

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This