Ο γάμος χωρίς… γαμπρό και το ταξίδι της νύφης στην Κρήτη

Must Read

Οταν δικηγόρος στη Βρετανία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της, καθώς ο σύντροφός της αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπό του, δεν το έβαλε κάτω, αλλά έκανε τον πανάκριβο γάμο χωρίς τον γαμπρό και ήρθε μάλιστα «γαμήλιο ταξίδι» στην Ελλάδα.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Στις αρχές του Αυγούστου η 31χρονη Λίντσεϊ Σλάτερ ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τον γάμο της στο Μάνσφιλντ της Αγγλίας με τον 36χρονο άνδρα με τον οποίο είχε σχέση τα τελευταία 12 χρόνια, σύμφωνα με τη «Sun». Ομως ήρθαν τα πάνω κάτω όταν ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απάτησε μία εβδομάδα πριν από τη γαμήλια τελετή, γεγονός που ο 36χρονος παραδέχτηκε στη βρετανική εφημερίδα.

Η δικηγόρος, όπως εκμυστηρεύτηκε, είχε δύο επιλογές. Ή να καθίσει σπίτι της και να κλαίει ή να κάνει τον γάμο όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά χωρίς τον γαμπρό. Επέλεξε το δεύτερο, διότι, όπως είπε, ήθελε να γιορτάσει την ελευθερία της. Η Σλάτερ εξήγησε ότι όλα τα έξοδα του γάμου, που ξεπέρασαν τα 41.000 ευρώ, ήταν πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένου του νυφικού, που κόστισε 1.400 ευρώ. «Ολοι ήταν σοκαρισμένοι, αλλά αυτά τα χρήματα είχαν ήδη ξοδευτεί» είπε η 31χρονη και πρόσθεσε ότι «υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου που σκεφτόταν “είμαι ελεύθερη”».

Για αυτό ο γάμος έγινε κανονικά στην «κλεισμένη» αίθουσα γάμων του Μάνσφιλντ και η Σλάτερ γιόρτασε την ελευθερία της μαζί με 70 συγγενείς και φίλους, υπό τους ήχους του μουσικού προγράμματος που επιμελήθηκε dj. Αμέσως μετά αναχώρησε μαζί με μια φίλη της για την Κρήτη, καθώς όλα τα έξοδα για το γαμήλιο ταξίδι στη χώρα μας ήταν ήδη πληρωμένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This