Ρωσία: Κατέρριψε 12 oυκρανικά drones – Φωτιά σε αποθήκη πετρελαίου στο Ροστόφ

Must Read

Μονάδες της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν 12 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που εξαπολύθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας εναντίον των περιφερειών Ραστόφ και Βαρόνεζ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας στη Μόσχα.

Πτήσεις ακυρώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του Καζάν στη ρωσική δημοκρατία του Ταταρστάν για λόγους ασφαλείας, μετέδωσαν ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τη ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia.

«Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτικών αεροσκαφών … δεν προσγειώνονται ούτε απογειώνονται πτήσεις στο αεροδρόμιο από τις 7 π.μ. ώρα Μόσχας (και ώρα Ελλάδας)», ανακοίνωσε η Rosaviatsia, σύμφωνα με το TASS.

Εξάλλου ουκρανικά drone προκάλεσαν φωτιά σε δεξαμενές πετρελαίου σε εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στη ρωσική περιφέρεια του Ροστόφ, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά κανάλια στο Telegram.

Το κανάλι Baza του Telegram, που θεωρείται πως συνδέεται με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, μετέδωσε ότι τρεις δεξαμενές καίγονται σε αποθήκη καυσίμων στην περιοχή Καμένσκι της περιφέρειας του Ροστόφ αφού δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπεσαν στην περιοχή.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται μεγάλες δεξαμενές να καίγονται μέσα στη νύκτα. Το Ρόιτερς σημειώνει πως ήταν σε θέση να αναγνωρίσει την τοποθεσία ενός από τα βίντεο ως την περιοχή Καμένσκι της περιφέρειας του Ροστόφ.

Συχνά οι ρωσικές αρχές αποφεύγουν να αποκαλύψουν την πλήρη έκταση των ζημιών που προκαλούν οι ουκρανικές επιθέσεις εν μέσω του πολέμου που διαρκεί κάπου τριάντα μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να εισβάλλουν στην περιοχή του Μπέλγκοροντ

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ Χ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This