Ιταλία: Καταρρακτώδεις βροχές και κατολισθήσεις – Αγνοούνται μία μητέρα και ο γιος της

Διασώστες ανακάλυψαν μέσα στη λάσπη όχημα να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών

Must Read

Πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες η γειτονική Ιταλία! Η κακοκαιρία έπληξε χθες το απόγευμα το Σαν Φελίτσε α Καντσέλο, μια μικρή πόλη 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Νάπολης, καθώς και γύρω δήμους.

Μία 70χρονη γυναίκα και ο 40χρονος γιος της ταξίδευαν με τρίτροχο όχημα που παρασύρθηκε από την κατολίσθηση. Διασώστες ανακάλυψαν μέσα στνη λάσπη το όχημα να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών…

«Ελπίζουμε ότι πήδηξαν και σώθηκαν … και ότι μπορεί να είναι κάπου ζωντανοί, αλλά απ’ ό,τι μου λένε οι ειδικοί, δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες», δήλωσε σο δήμαρχος, Εμίλιο Νούτσο.

Η πυροσβεστική ανακοίνωσε πως 10 ομάδες έρευνας έχουν αναπτυχθεί για να βρουν την μητέρα και τον γιο και ότι η κατολίσθηση υποχρέωσε κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε χθες και άλλα τμήματα της Ιταλίας με καταιγίδες και χαλάζι στις περιοχές στο Μιλάνο και στο Κόμο, καθώς και στα παράλια της Τοσκάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This