Επιβεβαιώθηκε επίσημα η παγκόσμια λογοκρισία

Must Read

Η απαγόρευση της αντίθετης -σε σχέση με το παγκόσμιο σύστημα- άποψης ξεκίνησε να εφαρμόζεται σε πλανητικό επίπεδο με πρόσχημα την πανδημία του κορωνοϊού.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Αυτή η μέχρι πρότινος «συνωμοσιολογική» θεωρία στηρίζεται πλέον και σε όσα αποκάλυψε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ιδρυτής του facebook και διευθύνων σύμβουλος της Meta Platforms Inc.

Ο δισεκατομμυριούχος Ζάκερμπεργκ παραδέχθηκε σε επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ότι «το 2021, ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένου του Λευκού Οίκου, πίεσαν επανειλημμένα τις ομάδες μας για μήνες να λογοκρίνουν συγκεκριμένο περιεχόμενο σχετικά με τον Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του χιούμορ και της σάτιρας. […] Πιστεύω ότι η πίεση της κυβέρνησης ήταν λάθος και λυπάμαι που δεν ήμασταν πιο ειλικρινείς γι’ αυτό».

Mark Zuckerberg

Στην Ελλάδα, σημαντική ήταν η συνεισφορά της ομάδας «Ελληνικά Hoaxes» στη φασιστική καμπάνια λογοκρισίας της αντισυστημικής άποψης για τον κορωνοϊό.

Ολιγογράμματοι άνθρωποι, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, αποφαίνονταν ωσάν γιατροί, βιολόγοι και ιολόγοι ότι όσα έγραφαν «αιρετικοί» ειδικοί επιστήμονες σχετικά με τον Covid-19 ήταν ανακριβή και αναληθή!

Προχθές, με αφορμή την απαγόρευση στην Ουκρανία της λειτουργίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της χώρας, που συνδέεται με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τη σύλληψη στη Γαλλία του Πάβελ Ντούροφ, ιδρυτή της πλατφόρμας Telegram, η «δημοκρατία» έγραψε στο κύριο άρθρο της:

«Οι ελίτ των δυτικών χωρών, αφού πειραματίστηκαν για τα καλά με τον περιορισμό των δικαιωμάτων των ανθρώπων την περίοδο του κορονοϊού, με τις καραντίνες και το κλείσιμο καταστημάτων, τώρα θέτουν σε πλήρη εφαρμογή όσα… διδάχθηκαν από την τριετία της πανδημίας. Οι ισχυροί έγιναν ισχυρότεροι και θεωρούν πλέον ότι μπορούν να αυξήσουν τις δυνάμεις τους έτι περαιτέρω, καταργώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα με το πρόσχημα της… προστασίας τους. Η ίδια η δημοκρατία βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο».

Η πανηγυρική επιβεβαίωση της άποψης της εφημερίδας μας ήλθε διά στόματος Ζάκερμπεργκ δύο ημέρες αργότερα.

Η αλήθεια βρίσκει τρόπο να έρχεται στο φως. Απλώς πρέπει να είναι επίμονοι όσοι την υπερασπίζονται.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This