Επιμένει ο Στόλτενμπεργκ: «Η στήριξη στην Ουκρανία πρέπει να συνεχιστεί»

«Οι Σύμμαχοι επιβεβαίωσαν, σήμερα, εκ νέου, ότι εντείνουν τη στρατιωτική τους βοήθεια»

Must Read

Στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ουκρανίας ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τόνισε πως είναι ανάγκη να συνεχιστεί η βοήθεια και η παροχή εξοπλισμού και πυρομαχικών στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΑΤΟ, οι Σύμμαχοι καταδίκασαν σθεναρά τα αδιάκριτα χτυπήματα της Ρωσίας και επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να ενισχύσουν περαιτέρω την άμυνα της Ουκρανίας.

Μάλιστα ο ίδιος ο Στόλτενμπεργκ υπογράμμισε ότι «η Ουκρανία συνεχίζει να αναχαιτίζει ρωσικούς πυραύλους σε καθημερινή βάση, σώζοντας αμέτρητες ζωές. Όμως, η ικανότητα της Ουκρανίας να διατηρήσει την άμυνά της απαιτεί αυξημένη προσφορά και περισσότερη υποστήριξη.

Στον απόηχο της τελευταίας ρωσικής επίθεσης, οι Σύμμαχοι επιβεβαίωσαν, σήμερα, εκ νέου, ότι εντείνουν τη στρατιωτική τους βοήθεια προς την Ουκρανία. Πρέπει να συνεχίσουμε να παρέχουμε στην Ουκρανία τον εξοπλισμό και τα πυρομαχικά που χρειάζεται για να αμυνθεί κατά της εισβολής της Ρωσίας. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την ικανότητα της Ουκρανίας να παραμείνει στη μάχη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This