Ο Ρόμπερτ Κένεντι γκρεμίζει την «πράσινη απάτη»: Καταστρέφουν το περιβάλλον!

Must Read

Με μια νέα ανάρτηση-καταγγελία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Κένεντι Τζούνιορ, υποστηρικτής και επίσημα, πλέον, του Ντόναλντ Τραμπ, ξεμπροστάζει την παγκόσμια απάτη της «πράσινης ανάπτυξης», τονίζοντας πως πολλές περιβαλλοντικές πολιτικές στην πραγματικότητα βλάπτουν το περιβάλλον, καταστρέφοντας τεράστια οικοσυστήματα.

«Είμαι οικολόγος της παλιάς σχολής, λάτρης και προστάτης της φύσης. Οι Δημοκρατικοί έχουν εμμονή με τη μέτρηση του CO2, ενώ παραμελούν επείγοντα ζητήματα, όπως τα χημικά στα τρόφιμα, το έδαφος και το νερό μας. Κατά ειρωνικό τρόπο, πολλές περιβαλλοντικές πολιτικές με κίνητρο τον άνθρακα βλάπτουν πραγματικά το περιβάλλον. Ο υπεράκτιος άνεμος βλάπτει τα θαλάσσια ζώα, ιδιαίτερα τις φάλαινες. Η εξόρυξη λιθίου, κολτράν, ασημιού, χαλκού, σπάνιων γαιών κ.λπ., για την κατασκευή μπαταριών προκαλεί καταστροφή σε τεράστια οικοσυστήματα.

Διαπίστωσα έκπληκτος ότι πολλά άτομα στην ομάδα του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Προέδρου, ενδιαφέρονται για τα ίδια περιβαλλοντικά ζητήματα μ’ εμένα. Επιπλέον, αυτά τα ζητήματα μπορούν να βοηθήσουν στην ενοποίηση του έθνους μας, γιατί σχεδόν όλοι θέλουν καθαρό αέρα, νερό, τροφή και χώμα. Σχεδόν όλοι εκτιμούν τα ακμάζοντα οικοσυστήματα και την άγρια ​​ζωή. Το περιβάλλον ήταν ένα ενοποιητικό ζήτημα στη δεκαετία του 1960, το οποίο υποστηρίχθηκε τόσο από Δημοκρατικούς, όσο και από Ρεπουμπλικάνους. Δεσμεύομαι να αναβιώσω αυτή τη συναίνεση στην επόμενη κυβέρνηση Τραμπ», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Ρόμπερτ Φράνσις Κένεντι Τζούνιορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ..
    Το ξέρετε βέβαια πως οι ανεμογενήτριες,όχι μόνο δεν καλύπτουν την απόσβεσή τους ώς επένδυση για εναλλακτική δωρεάν ενέργεια,αλλά είναι άκρως επιζήμιες,τόσο για το περιβάλλων,όσο και για τον άνθρωπο..

    ..
    Αν δεν το ξέρετε,ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This