Ο επικίνδυνος Κιρ Στάρμερ: Έξω η Θάτσερ, μέσα οι ισλαμιστές

Η Βρετανία καίγεται και ο Στάρμερ χτενίζεται

Must Read

Την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο καίγεται ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι απασχολημένος με το να βεβηλώνει την μνήμη νεκρών προκατόχων του.

Ο αρχηγός των εργατικών διέταξε να αφαιρεθεί ένα πορτρέτο της Μάργκαρετ Θάτσερ από την πρωθυπουργική κατοικία της Downing Street, σύμφωνα με τον βιογράφο του.

thatcher portrait

Ο Τομ Μπόλντουιν δήλωσε ότι μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Στάρμερ είχε μιλήσει με τον πρωθυπουργό στο πρώην γραφείο της Θάτσερ στο Νο 10, όπου εκτίθεται ένα πορτρέτο της. Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το φεστιβάλ βιβλίου Aye Write της Γλασκώβης, ο Μπόλντουιν είπε: «Καθίσαμε εκεί και είπα (στον Στάρμερ): Δεν είναι λίγο ανησυχητικό να σε κοιτάζει έτσι η Θάτσερ;». Ο Στάρμερ απάντησε ναι και, όταν ρωτήθηκε αν θα το «ξεφορτωνόταν», ο πρωθυπουργός έγνεψε, σύμφωνα με τον Μπόλντουιν.

Ο Μπόλντουιν πρόσθεσε: «Και το έκανε».

Η απόφαση να αφαιρεθεί ο πίνακας, επικρίθηκε από ορισμένους στο Συντηρητικό κόμμα. Ο Γκρεγκ Σμιθ, βουλευτής του Mid Buckinghamshire, δήλωσε στην Telegraph ότι η απόφαση ήταν «απόλυτη μικροπρέπεια από τον Στάρμερ» και υποστήριξε ότι έδειξε ότι δεν είχε «κανένα σεβασμό για την ιστορία μας και τους προηγούμενους πρωθυπουργούς».

Η ηγεσία της Βρετανίας φαίνεται πως αυτή την στιγμη έχει ως μέλημα να παλεύει με φαντάσματα, την ώρα που θα έπρεπε να την ανησυχεί η μαζική εισβολή ισλαμιστών στην χώρα και η συνολική διάβρωση του κοινωνικού ιστού ενός κράτους που στο παρελθόν ο πολιτισμός του αποτέλεσε πρότυπο για τις δυτικές κοινωνίες. Ο Στάρμερ και οι εργατικοι, αντί να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση του μεταναστευτικού και των τεράστιων προβλημάτων στην εθνική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή που προκαλούν οι ισλαμιστές εντός του Η.Β, φαίνεται πως προτιμούν να παίζουν με το πορτραίτο της Θάτσερ.

ΚΥΡ ΚΙΡ ΣΤΑΡΜΕΡ

Ίσως τελικά αυτή να χρειάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο τούτη τη στιγμή και σύντομα ο Στάρμερ να είναι αυτός που θα τον πετάνε έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This