Νέο σκάνδαλο για την Κάμαλα: Το CNN παρουσίασε την συνέντευξη της ως ζωντανή ενώ ήταν κονσέρβα!

Must Read

Άλλη μία εξωφρενική λαθροχειρία στο δρόμο για τις αμερικανικές εκλογές καταγράφηκε υπέρ του κόμματος των Δημοκρατικών και της νέας υποψηφίου, Κάμαλα Χάρις. Το CNN μετέδωσε υποτιθέμενη ζωντανή συνέντευξη της, μαζί μάλιστα με τον αντιπρόεδρο Τιμ Γουόλς που η ίδια έχει επιλέξει, με την ένδειξη “Live”. Αποκαλύφθηκε όμως ότι η συνέντευξη ήταν κονσέρβα και μάλιστα έλειπαν πολλά λεπτά από τον αρχικό χρόνο τις μαγνητοσκόπησης!

Με απλά λόγια, το CNN όχι μόνο εξαπάτησε τον αμερικανικό λαό παρουσιάζοντας μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη ως «ζωντανή», αλλά έκανε και κοπτοραπτική, περικόπτοντας περιεχόμενο που πιθανόν θα εξέθετε την υποψήφια πρόεδρο.

Νέα αχυράνθρωπος η Κάμαλα!

Η Κάμαλα Χάρις τελικά έκανε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη «στέψη» της, φυσικά στο CNN με την δημοσιογράφο Dana Bash την περασμένη Πέμπτη, με τη βοήθεια του αντιπροέδρου της Τιμ Γουόλς, προφανώς για λόγους συναισθηματικής υποστήριξης. Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η συνέντευξη ήταν μαγνητοσκοπημένη γεγονός που συνιστά τεράστιο σκάνδαλο διότι το CNN την προέβαλε ως «ζωντανή»!

Αλλά ακόμα και αν το απόσπασμα που έδειξαν ήταν το καλύτερο, δεν εξυπηρέτησε ούτε αυτούς ούτε την Κάμαλα Χάρις!

Μιλάμε για έναν ορυμαγδό ψεμάτων και ανυπόστατων ισχυρισμών, παντελή απουσία πολιτικών απαντήσεων και προγράμματος, μία σαπουνόπερα με μοναδικό στόχο να βγει υποχρέωση και η υποψήφια πρόεδρος να βγει αγρατζούνιστη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη δόθηκε αμέσως μετά τις καταγγελίες του Ρόμπερτ Κένεντι, ότι υποψήφια των δημοκρατικών είναι ανίκανη να σταθεί στο δημόσιο λόγο γι’ αυτό και δεν έχει τολμήσει να δώσει συνέντευξη, ούτε φυσικά να υποβληθεί σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία προκειμένου να πάρει το χρίσμα.

Γίνεται αντιληπτό ότι η Χάρις είναι ένας αχυράνθρωπος όπως ακριβώς και ο Μπάιντεν, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This