Τυφλό χτύπημα των Ουκρανών σε αυτοκινητόδρομο της Ρωσίας προκαλεί οργή

Nα κάνει οδυνηρό τον πόλεμο σε απλούς πολίτες και να "εκδικηθεί" τυφλά αμάχους

Must Read

Οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος αμάχων στο Μπέλγκοροντ της Ρωσίας από τυφλό χτύπημα των Ουκρανών με πυραύλους Vampir της Τσεχίας. Ο Θανάσης Αυγερινός δημοσιεύει το σοκαριστικό βίντεο στο Χ / Twitter και γράφει:

«Είναι το βίντεο που συγκλονίζει τη #Russia σήμερα. Δρόμος στο ρωσικό #Belgorod δέχεται διαδοχικά χτυπήματα από τσέχικο πυραυλικό σύστημα “Vampir”. Σκοτώνονται όλοι οι επιβαίνοντες ενός ΙΧ πλην ενός, τραυματίζονται δεκάδες σε διάφορα σημεία της πόλης, όλοι άμαχοι πολίτες. Το #Kiev επαναλαμβάνει ό,τι έκανε επί 8 χρόνια σε #Donetsk και #Lugansk, αυτή τη φορά στις συνοριακές πόλεις της #Ρωσία|ς. Καμιά άλλη σκοπιμότητα ή στρατιωτική λογική πέραν του να κάνει οδυνηρό τον πόλεμο σε απλούς πολίτες και να “εκδικηθεί” τυφλά αμάχους, αυξάνοντας το τίμημα σε ζωές για τη #Moscow, ενώ την ίδια στιγμή τά μέτωπα στο #Donbass δείχνουν να καταρρέουν για τον στρατό της #Ukraine, μαζί με τη χώρα.

Ποια ανακατάληψη τώρα της #Crimea και των “ουκρανικών εδαφών” που ακούγαμε επί 1-1,5 χρόνο; Τώρα ισχύει η “στρατηγική” όποιον πάρει ο χάρος με #NATO|ϊκά όπλα κι όποιον προλάβουμε. Τίποτε καλό και για κανέναν σ’ αυτή τη λογική. Η κλιμάκωση δεν θα αλλάξει επί της ουσίας τίποτε πλην της αύξησης του αριθμού των αδικοχαμένων, που μαζί με τη φθορά της Ρωσίας (και την καταστροφή – αφαίμαξη της #Germany / #EU) μοιάζει να είναι και η μόνη πραγματική στόχευση των αφεντικών της Δύσης μας, η οποία έχει το αρρωστημένο “προνόμιο” (και τη μεγάλη αυτοπεποίθηση των ύπουλων, δειλών, κυνικών υποκριτών) ότι μπορεί να σκοτώνει αδιακρίτως Ρώσους (και Ουκρανούς, αδιάφορο της είναι), δια χειρός (φανατισμένων, ηλίθιων, υπαλλήλων, επίσης αδιάφορο) τρίτων, χωρίς να υφίσταται απώλειες. Αυξάνουμε δυστυχώς διαρκώς την πιθανότητα να συμβούν μεγαλύτερα κακά, γιατί ο κρυφός πόθος των δυτικών, να νικηθεί η Ρωσία, είναι απραγματοποίητος.

Όταν αισθανθεί πραγματική απειλή το #Kremlin, δικαιούται πλέον κάλλιστα να μας πάρει όλους μαζί του ή να μας προκαλέσει τον ίδιο τρόμο, που επιτρέψαμε εμείς σε τυχαίους πολίτες του ή σε στρατηγικές υποδομές του, όπως οι αγωγοί #Nordstream…»

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This