Το Κρεμλίνο διασύρει την Κάμαλα: πιο προβλέψιμη από τον Τράμπ

Η Ρωσία δεν αλλάζει στάση όποιος και αν εκλεγεί πρόεδρος

Must Read

Η Ρωσία θεωρεί την υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές Κάμαλα Χάρις ως πιο προβλέψιμο αντίπαλο από τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ, αν και σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει προοπτική βελτίωσης των σχέσεων με την Ουάσινγκτον, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σε συνέντευξή του στον Πάβελ Ζαρούμπιν, τηλεοπτικό δημοσιογράφο με ευνοϊκή πρόσβαση στο Κρεμλίνο, ο Πεσκόφ απέρριψε επίσης τις δηλώσεις του Τραμπ ότι θα μπορούσε να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μέσα σε 24 ώρες, αν οι Αμερικανοί τον εκλέξουν ξανά πρόεδρο.

Πριν ο Τζο Μπάιντεν ανακοινώσει την απόσυρσή του από τις εκλογές του Νοεμβρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει ότι η Μόσχα προτιμά τον Μπάιντεν από τον Τραμπ, περιγράφοντας τον πρώτο ως έμπειρο πολιτικό παλιάς κοπής. Μετά την απόσυρση Μπάιντεν ο Πεσκόφ ερωτήθηκε για το ποιος υποψήφιος είναι πλέον ο «αγαπημένος» του Κρεμλίνου: «Δεν έχουμε κανέναν υποψήφιο. Αλλά, φυσικά, οι Δημοκρατικοί είναι πιο προβλέψιμοι. Και αυτό που είπε ο Πούτιν για την προβλεψιμότητα του Μπάιντεν ισχύει σχεδόν για όλους τους Δημοκρατικούς, συμπεριλαμβανομένης της κ. Χάρις».

Ο Πεσκόφ, στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, δήλωσε ότι «η καταπάτηση των συμφερόντων της χώρας μας έχει υπερβεί τα αποδεκτά όρια. Οι διμερείς σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλό σημείο, χωρίς να υπάρχει καμία προοπτική αυτή τη στιγμή να τεθούν σε πορεία ανάκαμψης». Τέλος ο Πεσκόφ δήλωσε πως οι δηλώσεις Τραμπ οτι θα τερματίσει αμέσως μετά την εκλογή του τον πόλεμο αποτελούν «φαντασιώσεις» καθώς «δεν είναι δυνατόν να περιμένει κανείς ότι η Ουκρανία θα αλλάξει πολιτική αν οι ΗΠΑ ανακοινώσουν το τέλος της παροχής στήριξης και την πρόθεση τους για ειρηνευτικές συνομιλίες. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Ζελένσκι δεν επιθυμεί την ειρήνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This