Το Ιράν ανακοίνωσε τα αίτια της Συντριβής του Ελικοπτέρου που σκότωσε τον Πρόεδρο της χώρας

Εφταιγε το... κλίμα!

Must Read

Η επίσημη έρευνα για τη συντριβή του ελικοπτέρου τον Μάιο, κατά την οποία σκοτώθηκαν ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι και άλλα επτά άτομα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκλήθηκε από δύσκολες κλιματολογικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες.

Η τελική έκθεση του Ανώτατου Συμβουλίου του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων ανέφερε ότι η κύρια αιτία της συντριβής του ελικοπτέρου ήταν οι σύνθετες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής την άνοιξη, σύμφωνα με τη κρατική τηλεόραση. Στην έκθεση αναφέρεται επίσης η ξαφνική εμφάνιση μιας πυκνής μάζας πυκνής ομίχλης που ανέβαινε προς τα πάνω καθώς το ελικόπτερο συγκρούστηκε με το βουνό.

Ο Ραΐσι έχασε τη ζωή του μαζί με άλλα επτά άτομα, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν, κατά τη συντριβή σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή στο βορειοδυτικό Ιράν.

Σύμφωνα με την έκθεση, δεν υπήρχαν ενδείξεις δολιοφθοράς σε εξαρτήματα και συστήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This