Αποτροπιασμός στην Πολωνία: Βιαστής κρατούσε φυλακισμένη 30χρονη επί 4 χρόνια σε αχυρώνα

Η γυναίκα τον γνώρισε μέσω σάιτ και πήγε με το αυτοκίνητό της να τον συναντήσει στο χωριό του

Must Read

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Πολωνία με έναν 35χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος είχε φυλακίσει και βίαζε επί 4 χρόνια μια νεαρή μητέρα. Την είχε κλειδώσει σε αχυρώνα και της φερόταν σαν σκλάβα του σεξ.

Ο Ματέους Ζ. από το χωριό Γκάικι στα νοτιοδυτικά της χώρας Πολωνίας συνελήφθη, αφού μετέφερε το θύμα του, την 30χρονη σήμερα Μαλγκορζάτα, σε νοσοκομείο με εξαρθρωμένο ώμο. Η γυναίκα ενημέρωσε τους γιατρούς για την κόλαση που βίωνε στα χέρια του απαγωγέα της και εκείνοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Η γυναίκα γνώρισε μέσω σάιτ τον Ματέους Ζ και πήγε με το αυτοκίνητό της να τον συναντήσει στο χωριό του. Τότε, ο άνεργος 35χρονος κλείδωσε την μητέρα δύο παιδιών στον αχυρώνα του κτήματος, όπου ζούσε με τους γονείς του.

Δείτε το βίντεο

 

Εκτός από βιασμούς και ξυλοδαρμούς, ο δράστης ανάγκαζε την γυναίκα να χρησιμοποιεί έναν κουβά ως τουαλέτα, την έλουζε με κρύο νερό τις νύχτες και την άφηνε επί ημέρες χωρίς φηγητό όταν δεν ικανοποιούσε τις ορέξεις του.

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ, η 30χρονη νοσηλεύθηκε 3 φορές σε νοσοκομείο κατά την διάρκεια της αιχμαλωσίας της, την πρώτη με κάταγμα στο χέρι, τη δεύτερη με κάταγμα στο πόδι και όταν γέννησε το μωρό του βιαστή, το οποίο δόθηκε για υιοθεσία.

«Μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2019 και 28ης Αυγούστου 2024 ο άνδρας την κακοποιούσε στερώντας της την ελευθερία της, την κρατούσε κλειδωμένη με περιορισμένη πρόσβαση σε νερό και προϊόντα υγιεινής, την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με τις γροθιές του, ένα λάστιχο, μια σανίδα και έναν φακό, την κλωτσούσε, την στραγγάλιζε και της έστριβε τα χέρια» δήλωσε Πολωνή εισαγγελέας και πρόσθεσε ότι ο δράστης την άφηνε να λιμοκτονεί, απειλούσε να την σκοτώσει και «επανειλημμένως την βίαζε με απειλές».

Δείτε το βίντεο

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This