Βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Μάγχη: Μια «φρικτή και ανείπωτη τραγωδία» – Φταίνε οι «συμμορίες»

Ρίχνει το φταίξιμο στους διακινητές, λες και κυβέρνησή της τα κάνει όλα σωστά

Must Read

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, Τρίτη 3/9, όταν σκάφος που μετέφερε δεκάδες παράτυπους μετανάστες από τη Γαλλία στη Βρετανία, μέσω του πορθμού της Μάγχης, ναυάγησε στα ανοιχτά των γαλλικών ακτών της Βουλώνης.

Το εν λόγω ναυάγιο, το οποίο αποτελεί το πλέον πολύνεκρο στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή από την αρχή του έτους, η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Ιβέτ Κούπερ έσπευσε να χαρακτηρίσει μια «φρικτή και ανείπωτη τραγωδία», καταδικάζοντας όσους ευθύνονται για αυτό.

«Οι συμμορίες πίσω από αυτή την αποκρουστική και αδίστακτη διακίνηση ανθρώπινων ζωών στοιβάζουν όλο και περισσότερους ανθρώπους σε φουσκωτά σκάφη όλο και πιο ακατάλληλα για ναυσιπλοΐα και τους στέλνουν στη Μάγχη, ακόμη και σε πολύ κακές καιρικές συνθήκες», κατήγγειλε συγκεκριμένα η Ιβέτ Κούπερ σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως «τίποτα δεν τους ενδιαφέρει εκτός από τα κέρδη που αποκομίζουν».

Οι επιχειρήσεις διάσωσης για τον εντοπισμό ανθρώπων που εξακολουθούν να αγνοούνται, παραμένουν σε εξέλιξη.




*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Με το καλήμερα στο υπουργείο διέκοψε (έστω και τα λίγα) που έκαναν οι προκάτοχοι της Συντηρητικοί στην κατεύθυνση της μείωσης της παράνομης μετανάστευσης. Ήδη έχουν αυξηθεί οι καραβιές με τους “πρόσφυγες” από την Γαλλία και θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ φέτος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This