Παράνομοι μετανάστες βίασαν ανήλικο κορίτσι με νοητική στέρηση στην Κύπρο

Τι υποστήριξαν

Must Read

Μια νέα φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης έρχεται στο φως, αυτή τη φορά από την Κύπρο!

Σύμφωνα με το philenews, θύμα τριών ανδρών οι οποίοι είναι παράνομοι μετανάστες έπεσε μια 16χρονη Ελληνοκύπρια με νοητική υστέρηση!

Η κοπέλα βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη ένα απόγευμα πριν από περίπου δύο μήνες σε πάρκο στην Λεμεσό. Πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης με τους τρεις δράστες οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάστασή της με σκοπό να ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες σεξουαλικές τους ορέξεις και να έρθουν σε συνεύρεση μαζί της δια της βίας να κάθονται στο εδώλιο!

Την κοπέλα έσωσαν πολίτες που ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν. Μάλιστα στην ανάκριση παραδέχθηκαν ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με την ανήλικη ισχυριζόμενοι ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της και ότι η κοπέλα τους είπε πως είναι 20 ετών και όχι 16!

Σήμερα βρέθηκαν στο εδώλιο του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού για δεύτερη φορά ένας 36χρονος και δύο 34χρονοι. Ωστόσο, η υπόθεση πήρε αναβολή εκ νέου αναβολή λόγω  ζητημάτων νομικής αρωγής. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Οι τρεις δράστες αντιμετωπίζουν συνολικά 11 κατηγορίες για αδικήματα συνομωσίας, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο από τους τρεις διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία, ο 36χρονοςαπό το 2021 ενώ ο 34χρονος από τον Νοέμβριο του 2023.

Δείτε επίσης:

Η απόλυτη φρίκη για 27χρονη αρχιτέκτονα: Εικαστικός την βίασε και την άφησε έγκυο – «Ήμουν έρμαιο, βρέθηκα στο απόλυτο αδιέξοδο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This