Ο Πούτιν κόβει τη φόρα της Τουρκίας για ένταξη στους BRICS

Must Read

Μόσχα: Υπάρχουν όρια στην επέκταση των BRICS!

Υπάρχουν όρια στα οποία μπορεί να επεκταθεί ένας οργανισμός. Υπάρχουν προτάσεις για τον καθορισμό του καθεστώτος των χωρών εταίρων BRICS. Θα πρέπει όλοι μαζί να καθορίσουμε πόσοι εταίροι μπορούν να υπάρχουν και ποιες μπορούν να είναι χώρες εταίροι. Αυτό θα συζητηθεί στη σύνοδο κορυφής στο Καζάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Επεσήμανε ότι οι BRICS λαμβάνουν ενοποιημένες αποφάσεις για την ένταξη νέων μελών και ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν μπορεί να λάβει τέτοιες αποφάσεις μόνος του.

Η παρέμβαση αυτή θεωρείται ευθεία απάντηση στην ανακοίνωση της πρόθεσης της Τουρκίας, να ενταχθεί στον οργανισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Ερντογάν συνεχίζει την εξωτερική πολιτική του διεκδικώντας τα μέγιστα οφέλη από Ανατολή & Δύση για την Τουρκία, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται ΚΑΙ με ένταξη στους BRICS. Ο Βλαδίμηρος Πούτιν δεν είναι κουφιοκέφαλο αλαζονικό αμερικανάκι για να καταπίνει αμάσητα τα τερτίπια των Τούρκων, γνωρίζει τις τακτικές τους και το ότι οι Αμερικανοί τους παραχωρούν πολλά για να τους έχουν με την πλευρά τους, έτσι ο Ερντογάν δεν είναι ένας σταθερός αξιόπιστος εταίρος για τους BRICS.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This