Ουρολόγος σαδιστής κακοποίησε πάνω από 300 άνδρες και αγόρια στην Νέα Υόρκη

Aντλούσε αρρωστημένη ικανοποίηση από τον εξευτελισμό τους

Must Read

Μια απίστευτη υπόθεση κακοποίησης, η μεγαλύτερη από έναν μόνον δράστη στις ΗΠΑ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο ουρολόγος Darius Paduch στην Νέα Υόρκη φέρεται να κακοποίησε κατά την διάρκεια εξετάσεων και θεραπειών περισσότερους από 300 άνδρες και αγόρια ασθενείς του.

«Εκμεταλλεύτηκε περισσότερους άνδρες ασθενείς από κάθε άλλο “αρπακτικό” στην Ιστορία» δήλωσε στην New York Post ο Anthony T. DiPietro, ένας από τους δικηγόρους των θυμάτων. Έγγραφα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κακοποίησε «χιλιάδες θύματα και επιζώντες» στην 20χρονη καριέρα του.

Η διαστροφή του διαπρεπούς ουρολόγου δεν είχε όρια, σύμφωνα με ανατριχιαστικές περιγραφές που περιλαμβάνουν νέες μηνύσεις που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν από θύματα κάθε ηλικίας, από μικρά αγόρια μέχρι συνταξιούχους.

Ο γιατρός έκανε ενέσεις σε μόρια ασθενών του με ουσίες που τους προκαλούσαν στύση για μεγάλα χρονικά διαστήματα, επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους που οδηγούσαν σε παραμόρφωση, κυστεοσκοπήσεις -διαγνωστική εξέταση όπου ένα σωληνάκι εισέρχεται στην ουρήθρα- χωρίς αναισθησία και ανάγκαζε ασθενείς να πέσουν στα τέσσερα για υποτιθέμενες εξετάσεις, προκειμένου να αντλεί αρρωστημένη ικανοποίηση από τον εξευτελισμό τους.

 

Κατά την διάρκεια συνεδριών με ασθενείς του, ο σαδιστής ουρολόγος περπατούσε μέσα στο δωμάτιο με ένα στιλό και έδειχνε μέρη του γυμνού σώματός τους «σαν να ήταν καθηγητής σε τάξη».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This