Διοικητής αμερικανικού αντιτορπιλικού απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του λόγω μιας ντροπιαστικής φωτογραφίας

Must Read

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ απάλλαξε από τα καθήκοντά του τον διοικητή του αντιτορπιλικού USS John McCain, Cameron Yaste, μήνες μετά την κυκλοφορίας μιας φωτογραφίας του που έγινε viral για… λάθος λόγους!

Το θέμα στη φωτογραφία ήταν η σκοπευτική διόπτρα στο όπλο του Yaste, η οποία ήταν τοποθετημένη ανάποδα!

Το αμερικανικό Ναυτικό εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι ο Yaste απομακρύνθηκε από τη θέση του λόγω «απώλειας εμπιστοσύνης στην ικανότητά του να διοικεί το αντιτορπιλικό κατευθυνόμενου πυραύλου» που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή στον Κόλπο του Ομάν.

Πρόσθεσε ότι «κρατά τους διοικητές με τα υψηλότερα πρότυπα και τους θεωρεί υπεύθυνους όταν αυτά τα πρότυπα δεν πληρούνται».

Τον περασμένο Απρίλιο, ο επίσημος λογαριασμός του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του Yaste σε στάση βολής με το τουφέκι, αλλά με τη σκοπευτική διόπτρα τοποθετημένη προς τα πίσω.

Η εικόνα έγινε γρήγορα viral, ωθώντας ακόμα και τους Πεζοναύτες να μοιραστούν τη φωτογραφία (η οποία αργότερα αφαιρέθηκε) στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram. Η λεζάντα έγραφε: «Διόραση», με έναν πεζοναύτη να πυροβολεί με σωστά τοποθετημένη τη διόπτρα στο όπλο του.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τελικά αφαίρεσε τη φωτογραφία του Yaste από τη σελίδα του στο Instagram και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς χρήστες για την επισήμανση του σφάλματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This