Ο Πούτιν ψηφίζει Χάρις – Ανακουφισμένος από την επιλογή των Δημοκρατικών ο Ρώσος Πρόεδρος

«Είναι η ιδανική αντικαταστάτρια του Μπάιντεν» δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος

Must Read

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε ένα προφανώς ειρωνικό σχόλιο την Πέμπτη, δηλώνοντας ότι προτιμά η Καμάλα Χάρις να κερδίσει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, αναφέροντας το «σαγηνευτικό» γέλιο της ως λόγο για την προτίμησή του έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δηλώσεις του Πούτιν έγιναν μόλις μία ημέρα αφότου το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ απήγγειλε κατηγορίες σε δύο στελέχη ρωσικών μέσων ενημέρωσης σε σχέση με φερόμενο σχέδιο επηρεασμού των εκλογών του Νοεμβρίου με «φιλορωσική προπαγάνδα». Νωρίτερα φέτος, πριν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποσυρθεί από την κούρσα, ο Πούτιν είχε ομοίως εκφράσει την προτίμησή του, επίσης με προφανή ειρωνεία, αποκαλώντας τον Μπάιντεν έναν πιο προβλέψιμο πολιτικό παλιάς κοπής.

Όταν ρωτήθηκε για τις τρέχουσες απόψεις του σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές κατά τη διάρκεια ενός οικονομικού φόρουμ στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, ο Πούτιν δήλωσε ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον αμερικανικό λαό. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι εφόσον ο Μπάιντεν συμβούλεψε τους υποστηρικτές του να στηρίξουν την Χάρις, η Ρωσία θα κάνει το ίδιο. «Γελάει τόσο εκφραστικά και μεταδοτικά που σε κάνει να πιστεύεις πως όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Πούτιν, υπονοώντας ότι ίσως η Χάρις θα ήταν λιγότερο διατεθειμένη να επιβάλει περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This