«Ερχόμαστε για εσάς»: Ο Στιβ Μπάνον προειδοποίησε τη Νούλαντ αν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές

Είχε σπεύσει να καλωσορίσει την Τουρκία πίσω στην οικογένεια των F-35!

Must Read

Eίναι σίγουρο ότι θα υπάρξει μεγάλο εσωτερικό ξεκαθάρισμα αναφορικά με την Ουκρανία, αν ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές.

Στο στόχαστρο θα βρεθεί και η οικογένεια Μπάιντεν για τις μίζες από την Burisma. Φαίνεται όμως ότι θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα αξιωματούχων της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Μια εξ αυτών η περιβόητη Βικτόρια Νούλαντ, της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιας για τις Πολιτικές Υποθέσεις (και εκτελούσας χρέη αναπληρώτριας υπουργού μετά την παραίτηση της Ουέντι Σέρμαν), που έπαιξε καίριο ρόλο στο ζήτημα της Ουκρανίας.

Μάλιστα, όταν ξέσπασαν οι ουκρανικές διαδηλώσεις το 2013-2014, που οδήγησαν στην πραξικοπηματική πτώση της κυβέρνησης Βίκτορ Γιανουκόβιτς, η Νούλαντ ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές, μοιράζοντας… μπισκότα! Δε τον Φεβρουάριο του 2014 είχε διαρρεύσει η τηλεφωνική συνομιλία της Νούλαντ και του τότε πρέσβη των ΗΠΑ στο Κίεβο, Τζέφρι Πάιατ, στο οποίο η ίδια χρησιμοποιούσε πεζοδρομιακό λεξιλόγιο για την αδράνεια της ΕΕ στην Ουκρανία, λέγοντας «Γ@μα την ΕΕ», φράση για την οποία αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη.

Πώς να ξεχαστεί όμως πως η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών είχε επισκεφτεί την Άγκυρα στις 28-29 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους και είχε δηλώσει:

«Εάν μπορούμε να επιλύσουμε το ζήτημα των S-400, το οποίο θέλουμε do. Οι ΗΠΑ θα χαρούν να καλωσορίσουν την Τουρκία πίσω στην οικογένεια των F-35. Εάν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το ζήτημα, το ζήτημα CAATSA θα εξαφανιστεί και μπορούμε να επιστρέψουμε στις συνομιλίες για τα F-35».

Αυτή λοιπόν τη γυναίκα, που είχε συνεργαστεί άψογα και με τι Χίλαρι Κλίντον, προειδοποίησε ο Στιβ Μπάνον, στενός συνεργάτης του Τραμπ που τον έσερναν σε δίκες, προειδοποιώντας τη Νούλαντ:

«Μαζέψτε τα έγγραφά σας. Επικοινωνήστε με έναν δικηγόρο, γιατί ερχόμαστε για εσάς. Είστε η κύρια αιτία όλων όσων σχετίζονται με την κατάσταση στην Ουκρανία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This