Tα γαλλικά ΜΜΕ φέρουν μεγάλη ευθύνη για την κατάντια της Γαλλίας

Καλλιεργούν το έδαφος στοχεύοντας τους πιο αδαείς

Must Read

Το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Libération για τον διορισμό του ευρωτεχνοκράτη Μισέλ Μπαρνιέ στο πρωθυπουργικό αξίωμα από τον Μακρόν. Τίτλος: «Ο Mισέλ Μπαρνιέ στο πρωθυπουργικό μέγαρο: Εγκρίθηκε από την Μαρίν Λεπέν».

Το θέμα είναι πως η Libération, όπως και στην πλειονότητά τους όλα τα γαλλικά ΜΜΕ, φέρουν μεγάλη ευθύνη για την κατάντια της Γαλλίας. Εκτός από αντιπολίτευση από τα… Lidl, έχουμε τώρα στην Γαλλία και δημοσιογραφία από τα Lidl, όπως στις περισσότερες σχεδόν χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι, αντί η 4η εξουσία να καταπολεμά τον τεχνοφασισμό και τον νεοφεουδαρχισμό, τους καλλιεργεί το έδαφος στοχεύοντας τους πιο αδαείς που εξακολουθούν να πιστεύουν πως υπάρχουν ακόμη Δεξιά, Αριστερά, Ακροδεξιά, Ακροαριστερά και Κέντρο…

Εάν υπήρχαν, κάπου θα διακρίναμε όραμα, σχέδιο, ελπίδα. Αντ’ αυτών χειραγώγηση, ψέματα, υποκρισία, λογοκρισία, διαφθορά, επιβολή, αυταρχισμός, ανέχεια, καταστροφή, διαίρει και βασίλευε μαζί με άρτον και θεάματα.

Για όσους δυσκολεύονται να το καταλάβουν… εδώ που φθάσαμε, υπάρχουν αυτοί κι εμείς. Οι Άνθρωποι, οι Άπληστοι και οι Άνοες. Εδώ που φθάσαμε φοβάμαι πως δεν υπάρχει επιστροφή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This