Δυτική «αφωνία» για την Ουκρανία

Τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης -συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας- σιωπούν και για τις ήττες της Ουκρανίας στις μάχες, και για την κατασπατάληση των ενισχύσεων

Must Read

Η «επένδυση» της Δύσης στον Ζελένσκι πήγε στράφι. Τα δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, δολάρια και στερλίνες που έχουν δαπανηθεί στο αυτοκτονικό εγχείρημα του ανοίγματος πολεμικού μετώπου στο κατώφλι της Ρωσίας κάθε άλλο παρά δικαίωσαν τις προσδοκίες των νοσηρών ανθρώπων, που επιδίωκαν την παγκόσμια κυριαρχία μέσω της αποδυνάμωσης και στη συνέχεια τον διαμελισμό της Ρωσίας.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Τελικά, όλα δείχνουν ότι η Ρωσία ενισχύθηκε αντί να αποδυναμωθεί.

Οι χαμένοι σε αυτόν τον πόλεμο, τα αληθινά θύματα, είναι οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι που έπεσαν στις μάχες, οι πολίτες και των δύο χωρών που δοκιμάζονται από τις συγκρούσεις και οι λαοί της Δύσης που φτώχυναν για να πλουτίσουν οι νεκροβόροι γύπες του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και οι πολιτικοί που λειτουργούν σαν «μπροστινοί» τους.

Η διαγραφόμενη ήττα των Ουκρανών φαίνεται και από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που υποχρεώθηκε να κάνει ο Ζελένσκι. Μία από τις βασικές αιτίες του ανασχηματισμού είναι το όργιο των σκανδάλων που κλονίζει την κυβέρνησή του.

Οι λιμασμένοι για χρήμα πολιτικοί υφιστάμενοι του Ζελένσκι καταβρόχθισαν σε μηδενικό χρόνο μεγάλο κομμάτι των δυτικών ενισχύσεων. Οι κυβερνήσεις των χωρών που έδιναν και δίνουν χρήματα και όπλα το πήραν χαμπάρι και υποχρέωσαν τον μοιραίο -για τη χώρα του- πρόεδρο να αλλάξει ορισμένους από τους υπουργούς του.

Τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης σιωπούν και για τις ήττες της Ουκρανίας στις μάχες, και για την κατασπατάληση των ενισχύσεων.

Αυτό ισχύει και για τις ΗΠΑ, και για τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αυτόν τον πόλεμο λες και πρόκειται για ταινία γουέστερν ή δράσης, όπου είναι ξεκάθαρος ο ρόλος των «καλών» και των «κακών».

Ειδικά στην Ελλάδα πρέπει να γίνει εκτεταμένη συζήτηση για το θέμα, διότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 10 Ιουλίου στο πλαίσιο του NATO Public Forum μίλησε για «κενά» που δημιούργησαν στις αμυντικές δυνατότητες της χώρας μας οι δωρεές όπλων στην Ουκρανία.

Αποδυνάμωσε την Ελλάδα για να θησαυρίσουν μερικά λαμόγια του Ζελένσκι, και τα ΜΜΕ, αντί να ζητούν εξηγήσεις, σιωπούν αιδημόνως

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τα χρήματα και τα όπλα της Δύσης (και της Ελλάδας) παρέτειναν τον καταστρεπτικό πόλεμο και αύξησαν τα θύματα που δυστυχώς είναι νέοι άνθρωποι. Αν δεν ήταν αυτά η Ουκρανία θα είχε συνθηκολογήσει. Το “παιχνίδι” της αποδυνάμωσης της Ρωσίας το παίζουν με ασφάλεια κάποιοι που δεν είναι σε στρατεύσιμη ηλικία και βρίσκονται και μακριά από το πεδίο της μάχης. Η Ελλάδα κινδυνεύει να πληρώσει άσχημα τη συμμετοχή της και δεν είμαστε μια ισχυρή χώρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This