Ντόναλντ Τραμπ: «Το Ισραήλ θα χαθεί, εάν η Χάρις κερδίσει τις εκλογές»

Έτοιμοι για το πρώτο ντιμπέιτ τους

Must Read

Ως καταδικασμένο χαρακτήρισε το Ισραήλ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στην περίπτωση, όπως είπε που η Κάμαλα Χάρις εκλεγεί νέα πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Αν δεν κερδίσω αυτές τις εκλογές, το Ισραήλ, με τη σύντροφο Κάμαλα Χάρις στο πηδάλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι καταδικασμένο. Το Ισραήλ είναι σίγουρα καταδικασμένο. Το Ισραήλ θα χαθεί. Σ’ ένα χρόνο, δύο χρόνια. Το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια», επανέλαβε ο Τραμπ, απευθυνόμενος αυτή την φορά σε υποστηρικτές του στην πολιτεία Ουισκόνσιν.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ισχυρίστηκε ότι είναι «ο μοναδικός» που μπορεί να βάλει τέλος στο χάος στη Μέση Ανατολή και να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. «Το καλό που μας θέλω είναι να νικήσω, διότι διαφορετικά θα έχετε προβλήματα τέτοια που δεν είχαμε ποτέ. Μπορεί να είναι οι τελευταίες εκλογές μας», δήλωσε.

Σημειωτέον, Τραμπ και Χάρις ετοιμάζονται για το πρώτο ντιμπέιτ τους, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στη Φιλαδέλφεια και θα το συντονίσουν οι δημοσιογράφοι του ABC News, Ντέιβιντ Μιούιρ και Λίνσεϊ Ντέιβις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This