Αναβρασμός στην Τουρκία μετά τον εντοπισμό του πτώματος 8χρονου κοριτσιού – Βρέθηκε πεταμένο σε ποτάμι μέσα σε ένα σάκο

Για τη δολοφονία της Ναρίν Γκουράν, οι τοπικές αρχές πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά 21 άτομα!

Must Read

Στις 21 Αυγούστου τα ίχνη της 8χρονης Ναρίν Γκουράν από την Τουρκία είχαν χαθεί, με την εξαφάνισή της να έχει προκαλέσει αγωνία, όσο και συγκίνηση στους πολίτες της χώρας, που εύχονταν οι προσπάθειες αναζήτησης του αγνοούμενου κοριτσιού να έχουν αίσιο τέλος. Μάλιστα, η περιπέτειά της είχε προκαλέσει τόσο μεγάλη αίσθηση, που προσωπικότητες της Τουρκίας συμμετείχαν σε μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Βρείτε τη Ναρίν».

Ωστόσο, σήμερα, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, οι τοπικές Αρχές στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσαν πως βρήκαν τη σορό της. «Δυστυχώς, το άψυχο σώμα της Ναρίν, η οποία εξαφανίστηκε στο χωριό Ταβσαντεπέ στην περιοχή Μπαγκλάρ στο Ντιγιάρμπακιρ, βρέθηκε από τις ομάδες της χωροφυλακής μας», δήλωσε συγκεκριμένα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλικάγια σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

Το πτώμα της 8χρονης Ναρίν βρέθηκε μέσα σε έναν σάκο, τοποθετημένο μέσα σε ποτάμι που απέχει ένα χιλιόμετρο από το χωριό όπου ζούσε με την οικογένειά της, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κυβερνήτης του Ντιγιάρμπακιρ, Μουράτ Ζορλούογλου. «Η Ναρίν Γκουράν βρέθηκε νεκρή φορώντας τα ίδια ρούχα με την τελευταία φορά που εθεάθη. Σύμφωνα με τις πρώτες παρατηρήσεις, την έβαλαν σε έναν σάκο μετά τη δολοφονία της. Ο σάκος στη συνέχεια τοποθετήθηκε μέσα στο ποτάμι, κρυμμένος κάτω από κλαδιά και πέτρες, ώστε να μην κινήσει υποψίες», πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η εισαγγελία του Ντιγιάρμπακιρ, 21 συνολικά άτομα τέθηκαν υπό κράτηση, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιλμάζ Τουντς, με το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο NTV να αναφέρει πως ανάμεσα στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται οι δύο γονείς και ο μεγαλύτερος αδερφός της. Την περασμένη εβδομάδα, εξάλλου, είχε συλληφθεί και ο θείος του κοριτσιού, μετά τις «ισχυρές υποψίες» για «δολοφονία» της.

«Η θλιβερή είδηση για τη Ναρίν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα, μας πλήγωσε όλους βαθιά», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X και πρόσθεσε: «Θα παρακολουθώ προσωπικά τη δικαστική διαδικασία, για να εγγυηθώ ότι αυτοί που μας πήραν την Ναρίν θα έχουν την αυστηρότερη τιμωρία που τους αξίζει».

Η επιβεβαίωση της δολοφονίας της Ναρίν, αποτέλεσε αφορμή για δεκάδες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το βράδυ της Κυριακής από τουρκικές φεμινιστικές οργανώσεις σε πολλές πόλεις σε ολόκληρη την Τουρκία, ενώ κάλεσμα σε πορεία στο Ντιγιάρμπακιρ, έκανε το φιλοκουρδικό κόμμα Dem. «Η Ναρίν δολοφονήθηκε με οργανωμένο τρόπο. Οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία αυτή, που μας θλίβει όλους, πρέπει να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον ενός αμερόληπτου και ανεξάρτητου δικαστικού συστήματος», τόνισε το γραφείο Τύπου του κόμματος σε μήνυμά του στην πλατφόρμα X.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This