Επτά νεκροί από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς στα Συριακά εδάφη

Από το ξέσπασμα του πολέμου στη Συρία, το 2011 οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν εξαπολύσει εκατοντάδες βομβαρδισμούς στη χώρα αυτή

Must Read

Ο αριθμός των θυμάτων της ισραηλινής επίθεσης εναντίον της περιφέρειας Μασιάφ ανέρχεται σε επτά, από τους οποίους τρεις ήταν πολίτες, από τους οποίους τρεις ήταν πολίτες, συμπεριλαμβανομένου άνδρα και του γιου του που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, και τέσσερις στρατιωτικοί που δεν έχουν αναγνωριστεί», ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα τη Βρετανία η οποία βασίζεται σε ευρύ δίκτυο πηγών στην εμπόλεμη Συρία.

Η επίθεση, η οποία τραυμάτισε άλλους τουλάχιστον 15 ανθρώπους, κατέστρεψε κτίρια και κέντρα του στρατού σε περιοχή όπου βρίσκονται κέντρα επιστημονικής έρευνας στη Μασιάφ, όπου «έχουν παρουσία οργανώσεις προσκείμενες στο Ιράν και ειδικοί στην ανάπτυξη όπλων», ανέφερε η ΜΚΟ.

Οι επιχειρήσεις του Ισραήλ εναντίον στόχων στη Συρία κλιμακώθηκαν περαιτέρω μετά το ξέσπασμα του πολέμου με τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας την 7η Οκτωβρίου.

Οι ισραηλινές αρχές σπανίως σχολιάζουν κατά περίπτωση τις επιδρομές αυτές, όμως έχουν διαμηνύσει επανειλημμένα ότι δεν θα επιτρέψουν στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, ορκισμένο εχθρό του εβραϊκού κράτους, να επεκτείνει την παρουσία της στη Συρία.

Θυμίζουμε πως στα τέλη Αυγούστου, τρεις μαχητές οργάνωσης προσκείμενης στο Ιράν σκοτώθηκαν στην κεντρική συριακή επαρχία Χομς, σε βομβαρδισμούς αποδοθέντες στο Ισραήλ από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This