Άγκυρα: Προκλήσεις για τα 102 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή – Υμνούν τον Ατατούρκ

Μετά την ανάρτηση ντροπή για την 50ή επέτειο από την εισβολή στην Κύπρο

Must Read

Ελληνική κυβέρνηση υπάρχει; Νέα πρόκληση υπήρξε από το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο για μια ακόμη χρονιά εύχεται μέσω της επίσημου λογαριασμού του στο X, χρόνια πολλά για την Μικρασιατική καταστροφή! «Τα 102 χρόνια από την απελευθέρωση της Σμύρνης από την εχθρική κατοχή», υπογραμμίζει η Άγκυρα! Όλα αυτά, μετά την ανάρτηση ντροπή για την 50ή επέτειο από την εισβολή στην Κύπρο.

Όπως σημειώνεται στη νέα ανάρτηση-όνειδος: «Τιμούμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό τους ήρωές μας του Εθνικού Αγώνα, ιδιαίτερα τον Ανώτατο Διοικητή μας Γαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που έριξε τον εχθρό στη θάλασσα και δεν άφησε την ένδοξη σημαία μας να πέσει στο έδαφος». Στο Μαξίμου, όλα εντάξει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This