Τουρκική πρόκληση: Συνέλαβαν Έλληνα οδηγό τουριστικού λεωφορείου και ξεναγό για… διακίνηση μεταναστών!

Βρήκαν κρυμμένο Μαροκινό ανάμεσα στις ρόδες και το σασί του λεωφορείου

Must Read

Απίστευτη περιπέτεια ζουν δυο Έλληνες που συνελήφθησαν στην Τουρκία για… διακίνηση μεταναστών.

Οι δύο Έλληνες οδηγήθηκαν στις φυλακές Ραιδεστού (Τεκιρντάγ), με τους Τούρκους να τους κατηγορούν για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Πρόκειται για τον Στυλιανό Κριεζή, οδηγό τουριστικού λεωφορείου, και τον Μάμα Μαυρίδη, ξεναγό, που αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ όταν 50 Έλληνες επέστρεφαν από το ταξίδι τους, από την Κωνσταντινούπολη στην Αλεξανδρούπολη. Οι τουρκικές αρχές σταμάτησαν το λεωφορείο στην περιοχή της Ραιδεστού, όπου εντόπισαν έναν Μαροκινό παράνομο μετανάστη κρυμμένο ανάμεσα στις ρόδες και το σασί του οχήματος.

Παρά τις δηλώσεις από τον οδηγό και τον ξεναγό ότι δεν έχουν καμία σχέση και δεν ήξεραν ότι κρύφτηκε ο Μαροκινός, οι τουρκικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Οδηγήθηκαν στις φυλακές της περιοχής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Αναμένουμε από το ελληνικό ΥΠΕΞ να πράξει τα δέοντα και να μην αδιαφορήσει, προκρίνοντας την… ελληνοτουρκική φιλία και… συνεργασία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ας σηκώσουν άμεσα το τηλέφωνο οι τουρκόφιλοι Κούλης, Ντόρα, Γεραπετρίτης να ζητήσουν από τον Ερντογάν να αφήσουν τους ανθρώπους ελεύθερους αφού είναι υποστηρικτές της ανύπαρκτης ελληνοτουρκικής φιλίας. Εμείς πιστεύουμε ότι ο τούρκος φίλος δεν γίνεται, ας μας αποδείξουν λοιπόν αυτοί ότι η υποτέλειά τους θα βγάλει τους αθώους ανθρώπους από την φυλακή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This