Σταμάτησε τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο η Κέιτ Μίντλετον

Το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε

Must Read

Μετά από εννέα μήνες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, ανακοίνωσε πως σταμάτησε τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο.

Με βίντεο που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στα social media, παρουσία του συζύγου της, Ουίλιαμ και των τριών παιδιών της, ανέφερε πως «καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που ολοκληρώσαμε τις χημειοθεραπείες».

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει στο βίντεο της:
«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως την ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πλοηγηθούμε στα φουρτουνιασμένα νερά και στον άγνωστο δρόμο.

Το ταξίδι για την ίαση του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Με ταπεινότητα, σας φέρνει επίσης αντιμέτωπους με τα δικά σας τρωτά σημεία με τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, μια νέα προοπτική για τα πάντα.

Αυτή η περίοδος υπενθύμισε πάνω απ’ όλα στον Ουίλιαμ και σε μένα να σκεφτόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία τόσοι πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Το να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε απλά.

Το να κάνω ό,τι μπορώ για να ιαθώ από τον καρκίνο είναι τώρα η εστίασή μου. Παρόλο που έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς τη θεραπεία και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται.

Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες υποχρεώσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω.

Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί, εισέρχομαι σε αυτή τη νέα φάση της ανάρρωσης με μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής.

Ο Ουίλιαμ και εγώ είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη που έχουμε λάβει και αντλούμε μεγάλη δύναμη από όλους εκείνους που μας βοήθησαν ανεξαρτήτως της στιγμής. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια όλων μας ήταν πραγματικά ταπεινωτική.

Σε όλους εκείνους που συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι με τον καρκίνο – παραμένω μαζί σας, δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι. Από το σκοτάδι μπορεί να βγει φως, γι’ αυτό αφήστε το φως να λάμψει έντονα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This