Πολύνεκρη σφαγή του Ισραήλ σε ανθρωπιστική ζώνη αμάχων – Πάνω από 40 νεκροί Παλαιστίνιοι

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Must Read

Η Ισραηλινή επίθεση σε έναν καταυλισμό με σκηνές που φιλοξενούσε Παλαιστίνιους, εκτοπισμένους από τον πόλεμο στη Γάζα, σκότωσε τουλάχιστον 40 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 60 νωρίς την Τρίτη, δήλωσαν Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι. Το Ισραήλ δήλωσε ότι στόχευσε «σημαντικούς» μαχητές της Χαμάς, ισχυρισμοί που αρνήθηκε η οργάνωση.

https://Twitter.com/Syed_1109084/status/1833309585773351207

Η Χαμάς δήλωσε ότι ανέσυρε 40 πτώματα από το χτύπημα και ότι εξακολουθεί να αναζητά ανθρώπους. Είπε ότι ολόκληρες οικογένειες σκοτώθηκαν στις σκηνές τους. Το νοσοκομείο Nasser στο Khan Younis, ένα από τα τρία νοσοκομεία που δέχθηκαν θύματα, δήλωσε ότι περίπου 24 πτώματα μεταφέρθηκαν από το χτύπημα. Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι έπληξε μαχητές της Χαμάς που δρούσαν σε ένα κέντρο διοίκησης και ελέγχου. Είπε ότι οι δυνάμεις του χρησιμοποίησαν πυρομαχικά ακριβείας, εναέρια επιτήρηση και άλλα μέσα για να αποφύγουν απώλειες αμάχων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κανονικά αυτήν την χώρα θα έπρεπε να την είχε απομονώσει ολόκληρος ο δυτικός κόσμος. Είναι τόσο αποκτηνωμένοι και ξένοι με τον πολιτισμό μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This