Η γερουσιαστής της Καλιφόρνια ανάγκαζε τον προσωπάρχη της να κάνουν σεξ!

Την ταινία «Αποκαλύψεις» με την Ντέμι Μουρ θα ζήλεψε η γερουσιαστής

Must Read

Νέο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, καθώς η γερουσιαστής της Καλιφόρνια, Μαρί Αλβαράντο, κατηγορείται ότι υποχρέωνε τον πρώην προσωπάρχη της Τσαντ Κόντιτ να κάνουν… ακροβατικό σεξ για να μη τον απολύσει!

Ο ίδιος μάλιστα κατέθεσε μήνυση κατά της γερουσιαστή αναφέροντας ότι υπέστη τραύματα στη μέση και το ισχίο του.

Η γερουσιαστής που έχει προσχωρήσει στους Ρεπουμπλικανούς από τον περασμένο Αύγουστο, στην 39 σελίδων μήνυση που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σακραμέντο ο Κόντιντ, κατηγορείται ότι τον ανάγκαζε επί χρόνια να της κάνει σεξουαλικές χάρες για να μη χάσει τη δουλειά του.

Υποστηρίζει ακόμη ότι έπαθε κήλη σε τρεις μεσοσπονδύλιους δίσκους και τραύμα στο ισχίο στρίβοντας το σώμα του έτσι ώστε να μπορέσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου να κάνει στοματικό σεξ στην γερουσιαστή!

Ο Κόντιντ ισχυρίζεται ότι άρχισε να χρησιμοποιεί τον τραυματισμό του ως δικαιολογία για να αποκρούει τις ανάρμοστες προτάσεις της αφεντικίνας του τον Αύγουστο του 2023, αλλά εκείνη τον τιμώρησε αρχικά με μια πειθαρχική επιστολή όπου παρέθετε κατηγορίες εις βάρος του για ανάρμοστη συμπεριφορά και στη συνέχεια τον απέλυσε τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού της είχε προηγουμένως ξεκαθαρίσει ότι δεν θα της έκανε πλέον σεξουαλικές χάρες κι ότι επρόκειτο να χειρουργηθεί στη μέση του.

Ο δικηγόρος της γερουσιαστού, Ονιάν Γκαβρίλοφ χαρακτήρισε παντελώς αβάσιμες τις κατηγορίες του Κόντιντ, δηλώνοντας στην Νew York Post: «Ένας δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλος κατασκεύασε μια περίεργη ιστορία, που παρουσιάστηκε χωρίς στοιχεία, για να πάρει οικονομική αποζημίωση. Αναμένουμε ότι η γερουσιαστής θα απαλλαγεί πλήρως από κάθε αδικοπραγία που της προσάπττονται από αυτούς τους ψευδείς, οικονομικά υποκινούμενους ισχυρισμούς».

*πηγή φωτό instagram/senator_alvaradogil

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This