Κουρσκ: Τρομακτικές απώλειες – Το ανατολικό μέτωπο καταρρέει!

Ελληνική αφύπνιση υπάρχει;

Must Read

Μέσα στον Αύγουστο οι απώλειες της Ουκρανίας στο μικρό τμήμα της ρωσικής περιοχής του Κουρσκ, όπου εισέβαλαν, ήταν τρομακτικές: 8.200 άνδρες και γύρω στα 1.000 τεμάχια εξοπλισμού όλων των τύπων.

Το Χολιγουντιανό σόου, που έστησαν για ανάταση του ηθικού του ουκρανικού στρατού, ξεφουσκώνει, η Ρωσία αποδεκατίζει μεθοδικά ό,τι έχει απομείνει. Εν τω μεταξύ, το Κίεβο δεν έχει πλέον εφεδρείες για να στηρίξει τον σημαντικό άξονα Ποκρόφσκ-Ουγκλεντάρ, το οποίο καταρρέει. Η μεγάλη Νότια Στρατιά διαλύεται ανήμπορη να προβάλει αντίσταση, όπως παραδέχονται ακόμη και στρατιωτικοί αναλυτές του Κιέβου.

Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε η συντριβή του πρώτου F-16 και ο θάνατος του πιο έμπειρου Ουκρανού πιλότου, εκπαιδευμένου στις ΗΠΑ!

Τέλος, μέσα από τον… κουρνιαχτό των μαχών έχει ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα η είδηση ότι η Ρωσία ξεπέρασε, ξανά, τις ΗΠΑ σε εφοδιασμό της Ευρώπης με φυσικό αέριο Παρά το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream στην Βαλτική. Σαφές δείγμα ότι ο αμερικανικός σχεδιασμός ενεργειακής αποκοπής της ΕΕ από την Ρωσία καταρρέει.

Ελληνική αφύπνιση υπάρχει;

Δείτε την νέα ενημερωτική μίνι εκπομπή της Δευτέρας

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This